Acasă Stiri Android Si Noutati Replica de Samsung Galaxy S8 apare pe olx.ro, iata pretul

Replica de Samsung Galaxy S8 apare pe olx.ro, iata pretul

2
nofollow

Replica de Samsung Galaxy S8 apare pe olx.ro, iata pretul dar si cateva detalii despre acest telefon, amanunte ce cred ca sunt destul de interesante.

Nu prea as vrea sa comentez pretul si cu toate astea, o voi face deoarece mi se pare unul destul de mare, clona de Samsung S8 costa 200 Euro si exista la vanzare si modelul S8 Plus probabil tot atat, nu am gasit detalii legate de pret suplimentar, insa despre pret discutam putin mai incolo.

replica de samsung galaxy s8 apare pe olx.ro, iata pretul

Vanzatorul ne spune ca sunt 600 bucati in stoc de S8 Plus si 500 bucati de S8, observ din poze ca acestea sunt branduite, aspect si mai interesat.

Din experienta, va spun ca puteti aduce din China fara probleme aceste clone daca nu sunt branduite si cu probleme daca sunt branduite, asa cum se intampla in acest caz. 

8.104 telefoane mobile performante susceptibile de a fi contrafăcute au fost confiscate, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa au efectuat în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China – asta se intampla cu ceva timp in urma.

replica de samsung galaxy s8 apare pe olx.ro, iata pretul

Potrivit art. 83, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mãrcile si indicatiile geografice, constituie infractiune punerea în circulaþie, fãrã drept, a unui produs purtând o marca identica sau similarã cu o marcã înregistratã pentru produse identice ori similare si care prejudiciazã pe titularul mãrcii înregistrate. Achizitionarea si punerea în vânzare, fara drept, de produse care poarta o marca identicã sau similara cu o marcã înregistratã pentru produse identice ori similare, reprezintã o punere în circulatie, în sensul art. 83, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 84/1998, si realizeazã latura obiectivã a infractiunii prevazute în acest text de lege.

Ibaby888 este prezent pe dhgate.com si este probabil unul dintre cei mai de incredere vanzatori de clone din China, la el gasiti cam tot ce este nou in materie de telefoane mobile / clone, asta pentru cultura voastra generala.

Daca le achizitionati fara logo nu vad unde este problema, daca le achizitionati cu logo, problema o vedeti mai sus, asta ca sa terminam cu acest capitol.

Revenind la specificatii, pentru 200 E, adica 900 lei consider ca puteti cumpara un telefon de 5 ori mai performant, singurul avantaj este designul, asta aparent deoarece nu ne putem da seama din acele poze cat de bine sunt lucrate aceste telefoane.

Vanzatorul nu ne da multe detalii despre specificatiile tehnice, aflam insa:

Rezolutie 1280 * 720.HD  (arata fals 2560 * 1440), nu ni se spune si diagonala

1GB Ram + 8GB ROM/16GB ROM (arata fals 4GB RAM + 64GB ROM)

Camera 5MP + 12.0MP (arata fals 16.0MP)

Retea 2G: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz,

Retea 3G: WCDMA: 850 / 2100MHz (Show false: 4G LTE)

Senzorul de amprente este fals.

Asa cum vedem, specificatiile tehnice sunt foarte slabe si cu totii stim ca la un pret de 200 E, din China ne cumparam “o racheta” de telefon pe langa aceste modele. Insa, alegerea este a fiecaruia, eu am prezentat problema fix asa cum este ea, nu voi pune insa link catre produsul de pe olx, daca vreti sa cumparati puteti cauta si veti gasi.

Este intereant de stiut totusi cum a reusit sa introduca in tara 1100 de telefoane de acest gen! Este insa posibil ca telefoanele sa vina fara logo si atunci nu cred ca ar fi o problema, sunt multe telefoane ieftine la ora actuala ce seamana izbitor cu modele flagship produse de companii mari.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here