Acasă Stiri Android Si Noutati Din nou despre radiatiile telefoanelor mobile si experimente

Din nou despre radiatiile telefoanelor mobile si experimente

5
nofollow

Din nou despre radiatiile telefoanelor mobile si experimente ciudate pe care le-am gasit pe internet, nu stiu insa daca aceste experimente pe care le-ati vazut mai jos sunt reale sau daca sunt trucate, personal nu am incercat asa ceva acasa si nici nu cred.

Insa, despre valoarea S.A.R am discutat AICI si AICI, nu mai reiau explicatiile si in acest articol. Cert este ca pana la urma nu avem si nu putem renunta la telefoanele mobile, tot ce putem face este sa cautam un model cu o emisie cat mai redusa.

“SAR (rata absorbţiei specifice de energie ) reprezintă cantitatea de energie corespunzătoare undei de radiofrecvenţă absorbită de corpul uman în timpul folosirii telefonului mobil, valoarea limită admisă a SAR fiind de 2W/kg. Cu cat valoare SAR emisa de catre telefon este mai mica, cu atat radierea la care este supus corpul uman este mai scazuta.”

Urmariti de la 1:28

In primul film, observam cum cateva telefoane reusesc sa fiarba apa din sticla prin simpla apelare a unui numar de telefon.

Apoi, vedem cum putem sa facem popcorn cu ajutorul telefoanelor mobile:

Sau chiar sa prajum un ou:

Este drept ca toate telefoanele ce apar in clipurile video de mai sus sunt de generatie veche si repet, nu stiu cat de adevarate sunt materialele video insa par interesante.

5 COMENTARII

 1. Păi dacă ar fi aşa, vă puteţi închipui cum ar fierbe apa în creiere pentru cei care îşi bagă căşti blutuu direct în urechi !!! Pentru că şi celea au ceva doză de radiaţii, şi care prin canalul auricular (adică gaura urechii) intră deci şi mai bine în creier. De aia se cheamă că sînt “descreieraţi” !

 2. fake: cine spune ca daca pui telefoanele pe masa nu poti avea o plita electrica dedesubt, sau o boxa pe undeva prin casa care sa dea un tiuit de 3-4 KHz?

 3. Abureală….. Bătaie de joc sau trucat.
  1). Sticla ca sa se spargă este necesar a intra în frecventa de rezonanta…. Undeva pina in 40Khz maxim !!!!.
  2). Pentru a sări bobul de porumb este necesar ca radiația electromagnetică sa fie in domeniul de rezonanta a moleculei de H2O…. Magnetronul de la microunde are frecventa de oscilație TOCMAI pe frecventa la care intra H2O in agitație moleculara/rezonanta iar acolo vorbim de un PEP in antena de 800W !!!!!!!.
  3). În situația tel să admitem prin ABSURD !!!! filmulețul ( atenție nu este frecventa fixa… La nivel de Khz ) cel mult am fi văzut ieșind fum…. Arsuri pe boabe…. Datorita unei radiații electromagnetice IN NICI UN CAZ să sară boabele sau sa se spargă paharul.
  ——
  Prin absurd să admitem că ar fi real bobul de porumb cînd ar sari NU ar sparge paharul din simplul motiv că miezul expandat este precum polistirenul ca și duritate.
  Să nu uităm că la magnetron avem 800W ( o tensiune de radiofrecvență de aproximativ 3-4 KV !!!!!!!! )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here