Acasă Tutoriale telefon Tutorial – localizarea precisa a unui apel telefonic

Tutorial – localizarea precisa a unui apel telefonic

26
nofollow

Tutorial – localizarea precisa a unui apel telefonic, un tutorial testat personal si care functioneaza 100%, practic, vei putea afla prin intermediul acestei aplicatii strada si zona de unde cineva te suna. Am incercat si cu alte aplicatii din Google Play, insa niciuna nu a fost precisa, unele chiar erau complet pe langa.

Nu aveti nevoie de root sau de acces la internet, trebuie sa faceti numai cateva setari si sa instalati aplicatia tasker pe telefon.

Aplicatia se instaleaza pe telefonul vostru si pe acesta veti afla locatia de unde ati primit un anumit numar de telefon, la nivel de strada, atat de precisa este.

Iata cum sa faceti, totul se instaleaza pe telefonul vostru si se seteaza in felul urmtor.

Aveti nevoie de aplicatia tasker ce se descarca de aici

Si de codul : https://maps.google.com/maps?z=12&t=m&q=loc:%LOC (veti vedea mai incolo ce faceti cu el)

Descarcati aplicatia de care va spuneam mai devreme, in captura de mai jos vedeti linkul care trebuie accesat:

tutorial - localizarea precisa a unui apel telefonic

O descarcati in format apk, o instalati pe telefon si o deschideti:

Dupa deschidere, va trebui sa acceptati anumiti termeni si anumite conditii, ca in cazul aplicatiilor normale. Apasati pe “vazut” – in partea dreapa / sus.

sursa:

Pentru inceput, selectati “profiles” si adaugati “state”:

Apoi, asa cum vedeti in prima captura de mai jos, va trebui sa apasati pe “phone” apoi apasati pe “missed calls” In captura nr 2, apasam pe “lupa” si alegem nr de telefon pe care vrem sa-l localizam. Vi se va deschide agenda telefonica, insa puteti alege si un numar care nu este in agenda voastra! Apoi, apasati tasta “back” a telefonului, cea capacitiva sau cea virtuala.

Acum, asa cum vedem in prima captura de mai jos, adaugam un nou “task”, vom scrie un nume acolo, eu am scris apel. Acum, asa cum vedem in ultima captura, apasam pe acel “+” si vom adauga o noua actiune.

Se va deschide o fereastra ca cea de mai jos, selectam “phone”, apoi selectam “send SMS”. In ultima captura de mai jos, vedem codul de care va spuneam la inceput. https://maps.google.com/maps?z=12&t=m&q=loc:%LOC  Il copiati si il introduceti acolo unde scrie “message”. Tot aici introduceti numarul vostru de telefon, pe acest numar veti primi un SMS cu locatia apelantului.

Introducem numarul nostru de telefon si iesim din aplicatie. Ea ruleaza insa in fundal asa cum vedeti in captura nr 2 de mai jos.

Acum, cand va suna cineva, nu raspundeti, inchideti apelul si veti primi un SMS cu locatia exacta! Deschideti SMS-ul si faceti click pe link. Aplicatia Google Maps va va spune cu exactitate de unde ati fost sunat!

 

26 COMENTARII

 1. Angelo, tutorialul este perfect valabil si functiona, l-am testat personal. Puteam sa pun si captura de ecran cu locatia gasita insa asta insemna sa afle o gramada de oameni unde anume stau 😉 Localizarea s-a facut la nivel de strada, 100% precis.

 2. La mine ori de cate ori am primit sms, a continut locatia mea! , si nu a apelantului care m-a sunat. De ce? La messaj am dat copy/paste la linkul respectiv de Google MAPS ce ai postat

 3. Din ce am mai citit de pare ca programul trebuie instalat pe telefonul a cărui localizate de dorește a fi aflata. Mai mult, ar trebui pornit și gps ul pe acesta. Deci, e mai complicat. Activând gps ul pe telefonul meu, linkul primit prin sms ma conduce la poziția mea pe harta. Cu el oprit îmi afișează localitatea Loța.

  • Angelo, apreciez munca acelui site, insa nu el este sursa. Tutorialul este prezentat de mai multe publicatii online, sursa mea de inspiratie a fost videotutorial.

 4. Salut,cosmin poti reface link ul de localizare…pt ca nu merge localizarea…vine mesaj cu locatia mea in loc de locatia apelantului sau stie cineva cum se poate repara.ms

 5. Cristian, linkul ce trebuie introdus este ok si verificat personal. Vezi sa nu incurci telefoanele si sa pui nr de telefon corect. Ai grija ca toate setarile sa fie ok ca in tutorial.

 6. Si eu la mesaj am inserat linkul cum ai scris: “https://maps.google.com/maps?z=12&t=m&q=loc:%LOC ” , si la nr tel am indrodus numarul meu de tel, dar si mie im vone mesaj link cu pozitia mea

 7. Imi este clar din tutorial. Tu ai instalat taskerul pe telefon cu numarul meu setat a.i. în cazul in care eu te sun si nu raspunzi sa primesc de la tine un sms cu locatia ta. Asta e altceva. Cred ca tu, Cosmin, ai înțeles altceva.

 8. Sper că am înțeles :aplicația se instalează pe telefonul căruia vrei să-i afli locația iar nr de tel e al telefonului unde vrei să primești sms cu locația.

 9. Tin sa precizez ca este o mare mizerie.Atentie mare,deoarece instalata aplicatia pe telefonul tau ,nu face decat sa-i dea celui care te suna locatia ta !Deci este total invers decat ma asteptam,adica tu cel care vrei sa verifici vei deveni urmaritul !!!Nu o instalati ca nu va ajuta la nimic !

 10. E pentru copii mici … o aplicatie care nu are nicio legatura cu topicul … localizarea unui apel telefonic … ia spune domnule Cosmin … daca ma suni tu pe mine pot sa aflu de unde ma suni sau trebuie sa iti fur telefonul … sa iti pun o aplicatie in el …. sa fac cumva sa ti-l dau inapoi si sa te conving sa-l folosesti in continuare.
  Din topic se intelege ca daca te suna cineva poti afla de unde te suna …. gresesc cumva ?

 11. Am făcut exact cu ai spus tu în tutorial.. Dar nustiu de ce îmi arata în bara de sus ” no active profiles” DC îmi arata asa poți sa îmi explici.. Sau sa ma ajuți te rog!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here