Acasă Aplicatii telefoane Android

Review Backgrounds HD

2

Cand ma plictisesc de imaginea de pe ecranul telefonului, petrec zeci de minute in cautarea alteia care sa dea bine. Poate sa fie un peisaj montan sau o imagine abstracta dar nu vreau sa imi puna dificultati in citirea ceasului de pe ecran (Widgetului) sau sa nu pot distinge iconurile.

Am gasit o aplicatie foarte interesanta cu care nu veti mai avea probleme in gasirea unei imagini de fundal. Aplicatia se numeste Background HD – Wallpapers, este gratuita si ofera sute de imagini diferite pentru telefonul vostru iar pe fiecare zi apar alte zeci.

Puteti incerca oricate wallpaperuri doriti, ele vor fii descarcate in telefonul vostru si le puteti reutiliza in modul offline, adica neconectati la internet. Aceste imagini vor ramane chiar daca dezinstalati aplicatia.

Aplicatia contine 5 sectiuni: Recent, Popular, Catergories, Favorites si History.
-In categoria “Recent”, gasiti cele mai noi imagini disponibile.
-In categoria “Popular” sunt cele mai utilizate imagini pe care le puteti sorta dupa “Cele mai populare din totdeauna”, “cele mai populare din aceasta luna”, “cele mai populare din saptamana” si “cele mai populare de azi”
-Sectiunea “Categories” contine imaginile triate in functie de tematica pe care o contin.
-In categoria “Favorites” gasiti imaginile adaugate de voi ca si preferate iar la “History” se vor afla imaginile pe care le-ati utilizat la un momendat

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.