Connect with us

Stiri despre telefoane

(P) Motivul pentru care Leagoo a ales Spreadtrum SC9853i

Published

on

La Mobile World Congress 2017, Intel a anuntat colaborarea cu cei de la Spreadtrum pentru a introduce un nou procesor pentru telefoanele mobile, SC9853I mai exact.

Fiind un prototip Intel Airmont SoC proiectat pentru smartphone-uri LTE, SC9853I este un procesor destinat telefoanelor mobile mid-range.

(P) Motivul pentru care Leagoo a ales Spreadtrum SC9853i

Bazat pe tehnologia procesului FinFET de 14nm Intel, SC9853I este accesibil, eficient din punct de vedere energetic, iar performanța sa este dominantă față de concurenții săi datorită structurii sale orientate spre performanță x86.

Advertisement

În 2017, Spreadtrum este listat intre primii trei producători de chipuri în ceea ce privește cotele de piață, după Qualcomm și Mediatek. Acum se pare că gigantul de tehnologie din Shanghai intenționează să depășească Mediatek pe industria de telefonie (mid-range), prin acest SC9853I!

(P) Motivul pentru care Leagoo a ales Spreadtrum SC9853i

Spreadtrum a fost foarte pretențios in selectarea primului smartphone ce va avea integrat procesorul SC9853i. Spreadtrum vrea cu adevărat un producător de telefoane inteligente, cu produse fiabile și cu impact global, pentru a-și răspândi influența pe piața mondială de telefonie mobilă. Și așa, cei de la Spreadtrum au ales LEAGOO.

(P) Motivul pentru care Leagoo a ales Spreadtrum SC9853i

Vorbind despre LEAGOO, dacă sunteți un fan al fotbalului din Premiere League, trebuie să fiți familiarizați cu această marcă, deoarece LEAGOO este cea de-a treia companie din lume care sponsorizează echipa de fotbal europeană de vârf (Tottenham Hotspur), cei de la OPPO sunt sponsori FC Barcelona.

Advertisement

(P) Motivul pentru care Leagoo a ales Spreadtrum SC9853i

În mod statistic, LEAGOO are o suprafață de producție de 160.000 m2, peste 5.000 de angajați, 50 de linii de asamblare in fabrică și o capacitate de producție de peste 20 de milioane de smartphone-uri pe an.

In urma cu ceva timp, cei de la Leagoo au lansat modelele lor de varf, Leagoo S8 si S8 Pro, comapania a anuntat ca doreste sa se axeze pe telefoane cu pret situat intre 100 si 150 USD.

LEAGOO T5c este cel mai nou telefon mobil al lor si primul care va avea acest procesor de la Spreadtrum. Compania are o pagina speciala dedicata telefonului, cei ce vor accesa site-ul oficial au sansa de a primi o reducere de 30 USD la achizitionarea acestui telefon.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. A

    noiembrie 26, 2017 at 09:27

    Tare curios sunt de procesorul ăsta, 14 nanometri pe clasa entry, e o premieră, știu că și Qualcomm are S 450 pe 14 nanometri, dar chip-ul ăla e mai scump și nu o să-l vedem în telefoane până în 150$. Telefonul nu mă prea interesează, dar sunt curios cum o să performeze chip-ul ăsta, eficiență, performanță, camera ISP.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171