baterie

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0 – Realitatea virtuala este aici! Ei bine, este aici, in sensul ca toate numele mari din domeniul realitatii virtuale au lansat sau sunt foarte aproape de a lansa platformele lor proprie. VR este un mod fascinant de a va pune in alta parte, prin puterea tehnologiei, folosind o pereche de ochelari virtuali, care va permit sa va uitati in jurul dvs, la fel ca in realitate. Aceasta este o tehnologie care promite multe de multi ani, insa niciodata nu a prins cu adevarat.

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

Noii ochelari VR (Realitate Virtuala) de la Shinecon, versiunea 2.0, sunt unii dintre ochelarii care au primit cele mai multe imbunatatiri fata de versiunile anterioare. Au luat tot ce era deja ok la prima versiune si au imbunatati tot ce se putea in rest, incepand de la design si pana la materialele folosite in constructia ochelarilor si a lentilelor utilizate. Asadar, de ce aceasta noua versiune de ochelari virtuali este atat de apreciata? Va prezentam chiar noi o parte dintre motive in continuare.

DESIGN ELEGANT

Ochelarii Shinecon VR 2.0 au un design modern si foarte elegant si fac parte dintre putinele produse din domeniul tehnologiei ce orice pasionat de gadget-uri ar trebui sa il incerce impreuna cu smartphone-ul macar odata. Shinecon VR 2.0 sunt foarte comfortabili si iti permit sa vezi, alaturi de orice smartphone cu iOS, Android sau Windows cu un ecran cuprins intre 4 – 6 inchi, filme si jocuri 3D la cea mai buna calitate.

DIMENSIUNI SI CONSTRUCTIE

Acesti ochelari VR de la Shinecon sunt realizati din material plastic de foarte buna calitate, lentile mari si reglabile, o spuma moale – toate acestea ii face sa fie foarte confortabili in utilizare, chiar si daca ii folositi o perioada mai indelungata.

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

Dimensiunile ochelarilor sunt unele normale si se incadreaza in medie, avand 19.5 x 14 x 10 cm, perfecti pentru smartphone-uri cu diagonala ecranului cuprinsa intre 4 – 6 inchi.

UTILIZARE

Instalarea ochelarilor se face foarte usor, trebuie numai sa apasati pe butonul de Lock din partea superioara care deschide sertarul in care veti monta telefonul. Il asezati in lacasul special, inchideti si gata, telefonul este pregatit pentru a reda cele mai tari jocuri si filme 3D.

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

Lentilele au fost si ele imbunatatite fata de versiunea anterioara a acestor ochelari virtuali, fiind acum de o mult mai buna calitate. Iar atunci cand folositi ochelarii sentimentul pe care vi-l ofera aceste lentile este ca sunteti cu adevarat in mijlocul actiunii, nu numai intr-o lume virtuala.

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

Lentilele au fost construite intr-o pozitie standard pentru a va proteja ochii. Fiind de buna calitate si cu o mare transparenta, va vor ajuta sa obtineti o claritate exceptionala. De asemenea, distanta dintre ochi si lentile poate fi ajustata manual, pentru a avea parte de o experienta VR perfecta pentru dvs.

Binenteles ca la fel ca in cazul multor alte perechi de ochelari VR, si la Shinecon VR 2.0 puteti modifica distanta lentilelor in doua moduri – distanta interpupilara poate fi marita sau micsorata si distanta intre lentile si ochi.

Benzile de sustinere a acestor ochelari sunt un alt punct pozitiv. Acestea sunt reglabile, astfel incat orice persoana va fi capabila sa le potriveasca pe cap. Un mare avantaj este banda din partea de sus, care impiedica alunecarea ochelarilor.

Review ochelari realitate virtuala VR Shinecon 2.0

In prezent sunt mult mai multi dezvoltatori de jocuri decat au fost vreodata, iar cei care activeaza in domeniul VR sunt si ei din ce in ce mai multi. Asadar nu trebuie sa va faceti griji de continut pentru utilizarea acestor ochelari, veti gasi pe Internet sute de jocuri si aplicatii dedicate pentru ochelarii VR, precum si mii de filme. Iar acest continut creste pe zi ce trece.