Connect with us

Tutorial rescriere ROM oficial Samsung Galaxy A5 SM-A500FU, am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti toate acestea, insa trebuie sa retinei ca veti instala un alt sistem de operare cu ajutorul aplicatiei ODIN, toate fisierele necesare le veti gasi in acest articol !

Asta inseamna ca automat veti pierde si garantia, retineti totusi ca este vorba de un soft original pentru Samsung Galaxy A5 SM-A500FU si nu de unul customizat, urmati tutorialul pe propria raspundere!

Puteti folosi informatiile din tutorial si in cazul in care sistemul de operare deja instalat pe telefonul vostru da semne de oboseala, trebuie sa stiti ca toate datele se vor pierde, recomand un backup al informatiilor personale, filme, foto, muzica, etc.

Totul dureaza numai 10 minute si este vorba despre versiunea softului pentru Romania.- A500FUXXU1CPH3_A500FUOXX1CPH1_ROM!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a resofta telefonul Samsung Galaxy A5 SM-A500FU (nu ala varianta)

DESCARCATI ODIN (aplicatia pentru PC)

DESCARCATI ACEST ROM PENTRU Samsung Galaxy A5 SM-A500FU (arhiva trebuie dezarhivata!) Este Android Marshmallow.

-Asigurati-va inainte de toate ca aveti bateria incarcata minim 50%

-Activati optiunea USB Debugging din optiuni dezvoltator (pentru a activa optiuni dezvoltator va trebui sa intreati in setari, despre dispozitiv si apasati simultan pe “numar versiune”

-Opriti acum telefonul si reporniti-l apasand in acelasi timp tastele volum jos+power+home, astfel veti intra in “download mode”.Tineti tastele apasate pana cand telefonul va vibra, apoi la primul mesaj ce apare pe display apasati tasta volum sus.

Tutorial rescriere ROM oficial Samsung Galaxy A5 SM-A500FU

-Porniti acum pe PC aplicatia ODIN, interfata va arata asa:

Tutorial rescriere ROM oficial Samsung Galaxy A5 SM-A500FU

-Vedeti si mai sus ca apare mesajul “added” si casuta “AP” este bifata.

-Apasati casuta “AP” si incarcati versiunea de soft A500FUXXU1CPH3_A500FUOXX1CPH1_A500FUXXU1CPH3_HOME.tar.md5 (fisierul dezarhivat)

In captura de mai sus vedeti cum trebuie sa arate interfata aplicatiei dupa ce ati incarcat fisierul, mai jos observati ca optiunile “Auto Reboot” si “F.Reset Time” sunt si ele bifate, nu activati altceva!

Tutorial rescriere ROM oficial Samsung Galaxy A5 SM-A500FU

Apasati pe Start si asteptati pana cand procedura se finalizeaza, nu interveniti asupra telefonului si nu deconacetati cablul USB! Nu interveniti asupra aplicatiei ODIN!

Tutorial rescriere ROM oficial Samsung Galaxy A5 SM-A500FU

Tutorial rescriere ROM oficial Samsung Galaxy A5 SM-A500FU

Asteptati pana cand aplicatia ODIN arata ca in captura de mai sus si vedeti mesajul “PASS”, telefonul va reproni automat cu noul soft si il puteti deconecta de la USB! Asta a fost tot, acum aveti un ROM curat pe telefonul Samsung Galaxy A5 SM-A500FU!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

1 Comment

1 Comment

  1. CRINA V.

    septembrie 23, 2018 at 11:52

    Buna ziua.am primit un telefon Samsung A10 Pro Galaxy se aprinde dar nu pot umbla deloc la el.Ce are si ce e de facut? Multumesc. O zi bună.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *