Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Review Shadow Fight 2

Published

on

Review Shadow Fight 2 – Este unul dintre cele mai populare jocuri din aceasta perioada in Google Play iar din acest articol veti intelege de ce.
Jocul este bazat pe artele martiale, iar dupa cum spune si numele, playerii sunt reprezentati de niste umbre cu care lupa in arena.

Shadow Fight 2 seamana atat de tare cu celebrul Mortal Kombat, incat lasa impresia ca este un remake, chiar unul reusit.
Actiunea propriuzisa a jocului consta in lupte 1 vs 1 pana cand un player ramane fara viata sau expira timpul de 100 de secunde.
Jocul are mai multe moduri printre care Tutorial, Turneu.

Gameplay:Feelingul jocului este unul foarte placut prin luptele care se desfasoara extrem de fluent. Acest joc probabil are cea mai fluida animatie din cate am vazut pe Android. Avatarul se misca foarte natural iar loviturile aplicate adversarului par foarte realistice.
Luptele se desfasoara rapid si intens, fara sa fie nevoie sa apasati pe touchscreen pana crapa. Cu cat aveti o succesiune mai mare de lovituri, cu atat inamicul va ceda mai rapid.

Advertisement

Controale:Playerul controleaza avatarul prin 3 contrale touch extrem de simple.
In partea stanga a ecranului avem joystickul cu care controlam miscarile luptatorului, inclusiv sariturile iar in partea dreapta avem lovituria cu pumnul si cea cu piciorul.
Combinand miscarile joystickului cu loviturile, putem obitine actiuni multiple, cum ar fi lovitura cu piciorul din saritura.

Grafica:La acest capitol, Shadow Fighter 2 sta extrem de bine.
Jocul are o grafica neteda, foarte placuta ochiului iar totul este extrem de bine evidentiat datorita contrastului ridicat intre playeri si fundal.
Dupa cum am spus anterior, cel mai mare plus al jocului sunt animatiile, care se misca foarte bine si dau cel mai bun feeling din tot jocul. Din pacate n-am putut sa masor la cate cadre pe secunda se desfasoara dar dupa ochi, as zice ca la mai bine de 60 FPS

Sunet:Contributia sunetului este foarte mare la un joc. Shadow Fight 2 are un sunet care creeaza atmosfera artelor martiale. De asemenea avem melodii de actiune in timpul luptelor care imbunatatesc gameplayul.
Avatarul va scoate sunetele specifice unui luptator de arte martiale in momentul loviturilor.

Advertisement

Concluzii:Jocul cu este unul reusit si merita cu siguranta atentie, nu degeaba are 50 milioane de instalari.
Nu este pretentios nici la cerintele hardware, asa ca va rula si pe dispozitivele mai vechi Single core si cu procesor grafic Adreno.

Acordati o sansa acestui joc, descarcati jocul gratis de aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des