Allview P8 Energy, detalii despre constructie si componente – Allview P8 Energy, telefonul ce vine cu o baterie de o capacitate uriasa, 6000 mAh dar si conectivitate 4G se dezvaluie astazi gratie celor de la Allview ce ne-au pus la dispozitie cateva detalii foarte interesante referitoare la constructia sa, detalii despre acumulator si despre componentele sale, plus o poza in care-l putem vedea desfacut. Pretul acestui telefon este de 1349 lei.

P8 Energy_interior_20150917 Allview P8 Energy, detalii despre constructie si componente

-Dimensiunea bateriei : 10×6.5 cm ; – Dimensiunea PCB : 7×3 cm ; –

-Sasiul este realizat din aliaj de magneziu cu aluminiu, pentru rezistenta mecanica si rigiditate ; –

-Difuzorul telefonului Allview P8 Energy este amplasat intr-o incinta acustica de tip compresie (incinta acustica inchisa pentru o reproducere audio cat mai fidela) ; –

-Antenele sunt de tipul LDS (lasser direct structuring) – antena este incorporata in structura de plastic pe care se afla –

-Placa de baza este compacta, pentru o rezistenta mecanica sporita ; – sloturile SIM si SD sunt pe folii dedicate ; –

-LED-ul IR are sistem de directionare a fasciculului (permite controlarea dispozitivelor IR de la distanta mare) ;

-Acumulatorul Dual Cell – fiecare celula are circuite de incarcare dedicate. Acestea (circuitele) combinate cu incarcatorul inteligent, capabil sa-si ajusteze tensiunea si curentul intre 12V/1,3A si 5V/2A, ofera o mai buna disipare a caldurii pe perioada incarcarii si o incarcare mai rapida.

 

CITESTE SI:  Sa fie primul din aceasta serie? Huawei Mate 20 Lite

3 COMENTARII

  1. Pai daca la specificatii zice ceva de genul: Dual Cell – fiecare celula are circuite de incarcare dedicate, nu pare clar a fi cu 2 celule??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree