Acasă Stiri despre telefoane

Review Smart TV Allview, 4K cu Android TV si diagonala de 127cm

14

Review Smart TV Allview, 4K cu Android TV si diagonala de 127cm – Am avut o misiune mai usoara de data aceasta ;). Fiind un televizor cu Android si nu un telefon cu Android, nu au mai fost implicate testele de acumulator, camere foto, programe gen AnTuTu sau alte detalii pe care le prezentam in cadrul unui review.

Clipul video de review pentru acest Smart TV Allview 4K pe care l-am atasat acestui articol, este destul de lung si am prezentat pe larg interfata Smart TV, cum arata sistemul de operare Android pe un televizor, dar si ce setari sunt disponibile. Am facut si un test audio plus unul de imagine.

Nu am evitat nici partea de design a televizorului Smart TV Allview 4K, in acest articol vedeti cum se prezinta el la acest capitol si care sunt dotarile tehnice. Inainte de a vedea clipul de la finalul articolului si astfel sa puteti trage si voi o concluzie, am sa va spun pe scurt, ce mi-a placut mie la acest televizor, dar si care sunt partile mai putin placute. Oferta de pret pentru varianta de 50″, este AICI. Cei de la Allview, au si o versiune mai mare, de 58″.

+ Design modern si placut.

+ Rezolutie UHD, imagine clara, contrast chiar bun, unghi mare de vizualizare.

+ Meniul Smart TV este unul extrem de bogat, aplicatii multe in Google Play. Manualul electronic implementat in meniu este bun, explica toti termenii care apar prin meniuri.

+ Setari multiple in toate modurile  (mod TV sau Samrt Android TV). Prezenta DVB-C, DVB-T/DVB-T2 dar si DVB-S/S2.

+ Chromecast incorporat

+ Telecomanda Bluetooth cu functie vocala si butoane dedicate pentru Google Play si YouTube.

+ Sunet puternic, nu distorsioneaza la volum mare.

– Lipsa unui jack de 3.5mm.

– Aplicatia Netflix instalata din Google Play nu a functionat. Probabil se rezolva cu un update sau o versiune apk. de Netflix.

– Mi-ar fi placut ca difuzoarele sa redea mai bine si mai pronuntat sunetele joase.

– Culoarea albastra este amplificata destul de mult in setarile initiale. Problema dispare dupa ce se fac reglajele de utilizator.

Mai multe veti intelege din clipul video de mai jos, am preferat sa fac un material video mai lung pentru a prezenta cat mai bine toate functiile televizorului, am inceput cu partea de Android TV, mi s-a parut cea mai interesanta si clar, este punctul forte al acestui televizor. Chiar am jucat Asphalt 8 pe el 😉

Review Smart TV Allview, 4K cu Android TV – VIDEO

Oferta de pret pentru varianta de 50″ (127cm), este AICI. Cei de la Allview, au si o versiune mai mare, de 58″ (147cm).

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
review-smart-tv-allview-4k-cu-android-tv-si-diagonala-de-127cmReview Smart TV Allview, 4K cu Android TV si diagonala de 127cm - Am avut o misiune mai usoara de data aceasta ;). Fiind un televizor cu Android si nu un telefon cu Android, nu au mai fost implicate testele de acumulator, camere foto,...