Connect with us

Stiri despre telefoane

Un Nokia Livermorium FX de genul comunnicator, lansare in curand

Published

on

Un misterios Nokia Livermorium FX isi face aparitia pe twitter via weibo.com, partea de design o putem vedea cat se poate de clar. La fel de clar, stim ca acest nou telefon va fi lansat in prima parte a acestui an, denumirea insa este incerta.

Pare a fi o “inviere” a seriei Nokia Communicator, telefoane la moda acum multi ani. Practic, sunt telefoane ce au atasata o tastatura completa si un mecanism slider. Am spus Nokia FX deoarece telefonul are legatura cu www.readyfx.com. Nu stim daca are legatura si cu Nokia!

Livermorium FX

Un Nokia Livermorium FX de genul comunnicator, lansare in curand

Desi exista o serie de imagini cat se poate de clare si un site ce confirma telefonul, foarte multe detalii tehnice nu se cunoasc. Conform celor de la Livermorium, telefonul Nokia Livermorium FX va avea tastatura qwerty iluminata si display AMOLED de 6″. Ramane de vazut daca acest Livermorium FX va putea fi cumparat, sau daca este vorba numai despre un concept sau despre o serie limitata.

Advertisement

Un Nokia Livermorium FX de genul comunnicator, lansare in curand

Ne intrebam si daca este necesara reinventarea unor astfel de telefoane si daca este necasara in 2019 prezenta unei tastaturi fizice si a unui mecanism slider aferent. In orice caz, acest smartphone seamana destul de mult cu un Samsung Galaxy S8, partea frontala este destul de aratoasa.

Un Nokia Livermorium FX de genul comunnicator, lansare in curand

Asteptam sa vedem ce grosime va avea acest Nokia Livermorium FX, cat de dotat va fi si nu in ultimul rand pretul lui. Logic ar fi sa fie mai scump fata de un smartphone cu Android, se adauga in plus tastatura si partea de soft aferenta.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171