Acasă Stiri Android Si Noutati Un Nokia Livermorium FX de genul comunnicator, lansare in curand

Un Nokia Livermorium FX de genul comunnicator, lansare in curand

0

Un misterios Nokia Livermorium FX isi face aparitia pe twitter via weibo.com, partea de design o putem vedea cat se poate de clar. La fel de clar, stim ca acest nou telefon va fi lansat in prima parte a acestui an, denumirea insa este incerta.

Pare a fi o “inviere” a seriei Nokia Communicator, telefoane la moda acum multi ani. Practic, sunt telefoane ce au atasata o tastatura completa si un mecanism slider. Am spus Nokia FX deoarece telefonul are legatura cu www.readyfx.com. Nu stim daca are legatura si cu Nokia!

Livermorium FX

nokia livermorium fx

Desi exista o serie de imagini cat se poate de clare si un site ce confirma telefonul, foarte multe detalii tehnice nu se cunoasc. Conform celor de la Livermorium, telefonul Nokia Livermorium FX va avea tastatura qwerty iluminata si display AMOLED de 6″. Ramane de vazut daca acest Livermorium FX va putea fi cumparat, sau daca este vorba numai despre un concept sau despre o serie limitata.

nokia livermorium fx

Ne intrebam si daca este necesara reinventarea unor astfel de telefoane si daca este necasara in 2019 prezenta unei tastaturi fizice si a unui mecanism slider aferent. In orice caz, acest smartphone seamana destul de mult cu un Samsung Galaxy S8, partea frontala este destul de aratoasa.

nokia livermorium fx

Asteptam sa vedem ce grosime va avea acest Nokia Livermorium FX, cat de dotat va fi si nu in ultimul rand pretul lui. Logic ar fi sa fie mai scump fata de un smartphone cu Android, se adauga in plus tastatura si partea de soft aferenta.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here