Connect with us

Stiri despre telefoane

Încă un posibil faliment pe piața telefoanelor mobile

Published

on

Piața telefoanelor mobile, întotdeauna în schimbare și extrem de competitivă, a văzut de curând o altă victimă majoră. Bullitt Group, compania britanică recunoscută pentru producerea modeleor rezistente sub mărcile Caterpillar (Cat Phones) și Motorola Defy, a dat faliment sustine publicația winfuture.de.

Informațiile despre falimentul Bullitt Group au venit la lumină recent, după ce mai mulți angajați ai companiei au postat pe LinkedIn despre concedierile lor. Deși nu există încă o declarație oficială privind amploarea concedierilor, se pare că majoritatea pozițiilor au fost eliminate.

Potrivit sursei, Bullitt Group se lupta cu probleme financiare de câteva săptămâni. Compania a intrat în insolvență și a solicitat numirea unui administrator extern, având planuri de a-și ceda divizia de hardware către o nouă entitate controlată de creditori.

Advertisement

CAT S75 – smartphone rezistent

Planul era ca Bullitt Group să se concentreze pe soluțiile sale de conectivitate prin satelit, o direcție în care a avut un oarecare succes, cum ar fi lansarea smartphone-ului CAT S75.

Telefonul (îl vedeti în imaginea de mai sus, 2000 lei acum la eMAG) a atras atenția prin capacitatea sa de a trimite mesaje prin satelit fără echipament extern, un pas inovator realizat în colaborare cu MediaTek și operatorii de satelit.

faliment pe piața telefoanelor mobile

faliment pe piața telefoanelor mobile

Bullitt Group era cunoscută mai ales pentru telefoanele sale sub marca CAT. Compania a fost fondată în 2009 de către Richard Wharton și un grup de alți experți în telefonie mobilă și are sediul în Reading, Marea Britanie.

Unul dintre principalele atribute ale telefoanelor produse de către ei, a fost accentul pus pe durabilitate, făcându-le ideale pentru utilizatori în medii de lucru dure sau pentru cei care căutau un telefon capabil să reziste condițiilor dificile.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des