Rezolva eroarea spatiu insuficient pe tableta sau telefon

Rezolva eroarea spatiu insuficient pe tableta sau telefon – Sunt multe dispozitive ce au memorie interna insuficienta iar utilizatorul nu poate instala aplicatii sau jocuri din cauza ca primeste o eroare prin care este notificat ca nu mai exista spatiu.

Insa, este curios ca desi mai ai spatiu pe telefon sau tableta tot primesti eroarea aceasta cu toate ca ai mai eliberat spatiu stergand din poze, filme, muzica, aplicatii sau jocuri. Exista un mic truc ce rezolva aceasta problema si vei reusi cu ajutorul lui sa mai faci rost de cativa MB utili in astfel de momente dar si sa scapi de eroarea “spatiu insuficient” – “insufficient storage error”

Iata cum sa procedezi:

Instaleaza din Google Play aplicatia (2MB) aceasta.

Articolul continua dupa reclama:

gbrtf

Iti va calcula automat memoria cache si o va elibera cand vei apasa butonul “clear” Ai varianta de a elibera separat memoria cache pentru anumite aplicatii, apasand pictograma din dreptul respectivei aplicatii.

Partea interesant este ca poti seta ca aplicatia sa elibereze spatiul de stocare automat cand se atinge un anumit nivel sau intr-un interval de timp setat de tine. Ca un pont, te mai pot sfatui ca atunci cand dezinstalezi o aplicatie sau un joc sa verifici daca toate fisierele au fost cu adevarat sterse inclusiv folderele.

etg54

De multe ori, chiar daca le dezinstalezi prin metoda clasica, mai raman mici fisiere sau foldere ce nu se sterg si ocupa putin spatiu de stocare dar esential in cazul dispozitivelor cu putina memorie interna.

Iti trebuie un manager de fisiere (de regula acesta vine preinstalat) si sa “arunci” o privire prin memoria interna/externa si sa stergi fisirele sau folderele inutile ce nu au fost eliminate prin memoria clasica.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Tutorial - localizarea precisa a unui apel telefonic
More from Cosmin

E Oficial, Android 5.0 Lollipop Noul Update

E Oficial, Android 5.0 Lollipop Noul Update Android 5.0 Lollipop – De...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *