Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Rom Manager Aplicatie Pentru Telefoanele Rootate

Rom Manager Aplicatie Pentru Telefoanele Rootate

0

Multi m-au intrebat ce pot face cu un telefon rootat si de ce ar face asta. Am explicat in mai multe randuri aici pe site avantajele acestei proceduri si astazi m-am gandit sa va arat o aplicatie interesanta ce nu ar trebui sa lipseasca de pe nicio tableta sau telefon cu acces root.

Este vorba despre Rom Manager, aplicatie gratuita pentru Android pentru dispozitivele rootate ce nu ar trebui sa lipseasca din meniul acestora. Ea este utila in primul rand celor ce au o versiune firmware customizata si un custom CWM deoarece te informeaza si iti ofera setarile specifice acestor dispozitive.

Poti afla cand sosesc noi actualizari firmware disponibile pentru modelul tau si pentru alte modele, iti prezinta parerile altor utilizatori sau problemele cu care se confrunta pe un anumit firmware.

Rom Manager Aplicatie Pentru Telefoanele Rootate

Untitled Rom Manager Aplicatie Pentru Telefoanele Rootate

ROM Manager iti ofera posibilitatea de a face backup ca apoi sa-l restaurezi, iti arata ce modificari sunt aduse diferitor versiuni de firmware si iti da posibilitatea sa instalezi un ROM de pe un SD Card intr-un mod mai sigur sau sa rescrii un CWM Recovery putand ulterior sa intrii in acest meniu direct prin intermediul aplicatiei fara sa mai folosesti o combinatie de taste.

Aplicatia este Gratuita si necesita un telefon dispozitiv cu acces root pentru a functiona.

google play Rom Manager Aplicatie Pentru Telefoanele Rootate

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here