Acasă ROOT Allview Root Allview VIVA Q7 LIFE Cu KitKat 4.4

Root Allview VIVA Q7 LIFE Cu KitKat 4.4

18

Root Allview VIVA Q7 LIFE Cu KitKat 4.4

Dupa cum se stie, firma Allview a oferit utilizatorilor de tablete Allview VIVA Q7 LIFE un update de Android in luna aprilie. Este vorba despre cea mai recenta versiune, 4.4 KitKat.

Insa, tutorialul prezentat AICI nu mai este valabil celor ce au instalat pe tableta Android 4.4. Am sa va arat totusi o metoda simpla prin care puteti face root pe tableta Allview VIVA Q7 LIFE Cu KitKat 4.4

Pentru inceput, trebuie sa activezi pe tableta USB Debugging, optiune ce se gaseste in meniu->setari->optiuni dezvoltator. Daca nu gasesti “optiuni dezvoltator” navigheaza in setari->despre tableta si apasa de 7 ori pe “build number”. Acum “optiuni dezvoltator” se va activa si vei putea activa USB Debugging.

Descarca de AICI aplicatia Root Genius si instaleaz-o pe calculator.

Deschide aplicatia si conecteaza tableta la computer. Asteapta ca aceasta sa fie detectata, apoi apasa butonul ROOT.ddd

Procedura va porni, la final tableta va fi rootata.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

18 COMENTARII

 1. Si mie mi-a vazut Chrome ca fiind fisier daunator dar am dat accept si a mers fara probleme. Pe de o parte este normal sa se intample asa. Multe fisiere de acest gen sunt vazute de catre antivirus ca fiind daunatoare.

 2. A fost un succes , am observat o noua aplicatie , kinguser.
  Am 3 intrebari: 1) Mai trebuie SuperSU daca am kinguser?
  2) Daca am probleme cu ea si vreau sa o duc la garantie pot face unroot tot din root genius?
  3) pierzi garantia daca instalezi no-frills cpu si setezi frecventa maxima la procesor
  ?

 3. Mi-am root-at si eu cu succes tableta Allview Viva Q7 Life, dar te rog sa-mi spui cum mut aplicatiile pe cardul sd, pentru ca am un card de 32 GB si pe Allview P5 Alldro am putut, dar pe tableta nu pot. Am instalat Real Racing 3 care are 2 GB, Google Chrome, Facebook si Yahoo Mail si Messenger si s-a dus dracu cei 3.9 GB din memoria interna ( mama lor de brasoveni au repartitionat in asa fel incat sa nu poti muta nici o aplicatie pe cardul extern, si crede-ma ca am incercat cred ca vreo 10 aplicatii si nini una nu poate sau nu vor sa mute pe cardul extern ). Te rog eu mult daca stii vreo rezolvare sa-o postezi pe site. Multumesc.

  Uite de exemplu la P5 Alldro am repartitionat in asa fel incat memoria interna am de 3 GB si cardul sd ( extern ) de 32 GB.

  http://forum.softpedia.com/topic/911134-allview-p5-alldro-custom-roms/page__st__4248 .

 4. Inainte de a incerca cu RootGenius instalasem SuperSU care la rulare a cerut sa updateze su si bineinteles a esuat. Apoi cand am incercat cu RootGenius apare ca rooted desi nu este. SuperSU era dezinstalat in acest moment.

 5. Multumesc foarte mult. Merge perfect si pe Viva q7, android 4.4.2, firmware v4.4. Desi la inceput scrie ca e rooted, daca se continua pana la sfarsit, e perfect. Trebuie insa dezactivat antivirusul , in cazul meu bitdefender, care a intrerupt prima data procesul imediat ce acesta a inceput. Multumesc foarte mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here