Acasă ROOT LG Root LG Optimus L9 II D605

Root LG Optimus L9 II D605

3

LG Optimus L9 II D605 este varianta imbunatatita a lui Optimus L9 avand un design putin modificat dar si un ecran mai bun avand acum un panou IPS HD de 4.7 inci si 1280 x 760 rezolutie. Alte specificatii : Procesorul este un Qualcomm MSM8230 Snapdragon 400 dual core de 1.4 GHz, camera foto este un senzor de 8 MP iar memoria interna de 8 GB.

 LG Optimus L9 II D605 este dotat si cu 1 GB memorie RAM, un GPU Adreno 320 si o baterie cu o capacitate de 2150 mAh de tip Li Ion. Exista deja un tutorial de root pe androidro.ro pentru prima varianta L9, tutorial ce poate fi accesat aici.

Ce inseamna ROOT?

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Root LG Optimus L9 II D605

*Atentie, nu incercati aceasta metoda de root decat pe modelul LG Optimus L9 II D605 deoarece metodele pot diferi de la un model la altul

Este recomandat ca telefonul sa aiba bateria incarcata minim 50% si driverii instalati pe computer. Aveti un tutorial aici.

-Descarcati arhiva cu fisierele necesare pentru root LG Optimus L9 II D605 de aici.

-Activati pe telefon optiunea USB Debuggin aflata in meniu->setari->optiuni dezvoltator.

-Dezarhivati continutul arhivei descarcate anterior intr-un folder pe desktop.

-Conectati telefonul LG Optimus L9 II D605 la computer prin intermediul cablului USB.

-Din interiorul folderului dezarhivat lansati optiunea IMPACTOR.exe

Untitled Root LG Optimus L9 II D605

-Apasati butonul START si asteptati ca telefonul sa se rooteze

-Reporniti-l si din magazinul de aplicatii Google Play instalati aplicatia SUPERSU.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here