Acasă Stiri despre telefoane Root Pe E-Boda Storm V100

Root Pe E-Boda Storm V100

1

Unul din cele doua telefoane ce se regasesc in oferta E-Boda este si Storm V100, un telefon cu un procesor Mediatek MT 6577 dual core 1GHz ce se descurca destul de bine cu Android-ul. Si cum majoritatea telefoanelor sau tabletelor ce sunt dotate cu procesor Mediatek se pot roota cu Root_with_Restore_by_Bin4ry, acelasi lucru il puteti face si cu Storm V100.

Mai intai, pentru cine nu stie, iata ce inseamna procedeul de rootare.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Root Pe E-Boda Storm V100

-Descarcati aplicatia cu care veti face root de aici

-Asigurati-va ca telefonul are suficienta baterie!

-Dezarhivati fisierul descarcat anterior si salvati-l intr-un folder pe desktop.

-Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB dupa ce in prealabil ati activat optiunea  Depanare USB din setari si ati bifat Surse Necunoscute

-Lansati comanda runme.bat din arhiva descarcata mai devreme si alegeti modul normal(1).

-Urmati apoi instructiunile ce va apar atat pe ecranul telefonului cat si pe cel al telefonului.

Asteptati pana cand dispozitivul se rooteaza apoi dati RESTORE pe telefon cand apare mesajul altfel riscati sa pierdeti aplicatiile!

Dupa ce telefonul se restarteaza automat verificati daca aveti instalata in meniul telefonului aplicatia Superuser pentru a va asigura ca acesta este rootat.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here