Acasă ROOT LG Root Pe Lg G Pro Lite

Root Pe Lg G Pro Lite

0

Lg G Pro Lite  este nascut din dorinta firmei LG de a oferi un telefon cu un design modern si atractiv la un pret accesibil. Este de fapt o ruda a lui Lg G Pro, varf de gama in materie de telefoane mobile Android pentru LG.

As putea spune ca se mai putea lucra la specificatii tehnice mai ales ca este un telefon lansat in 2014 dar cu specificatii putin invechite. si ca sa va dau un exemplu, am sa ma refer la ecranul generos de 5.5 inci ce ofera o rezolutie destul de mica de numai 540 x 960.

Nici procesorul lui Lg G Pro Lite nu iese in evidenta prin cei 1000 Mhz ai sai fiind doar un dual core in timp ce in anul 20014 tendinta este octa core. Insa la design ii dau nota 10 ! Avand destul de multe aplicatii nefolositoare instalate poate vrei sa-i faci root, operatiune prin care ii poti instala ultrior un firmware customizat sau tot ceea ce tine de root.

Root Pe Lg G Pro Lite

*Atentie, nu incerca tutorialul de mai jos pe niciun alt model Android. Operatiunea poate diferi de la un model la altul.

-Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50% si este recomandat sa faceti un backup ce va va scuti de eventualele placeri ce pot interveni ulterior. Puteti face simplu un backup din sistemul Recovery.

-Pentru acest model vom folosi aplicatia VRoot ce are o interfata simpla si intuitiva.

-Pe telefonul Lg G Pro Lite  din meniul setari->optiuni dezvoltator trebuie s activati (bifati) USB Debugging.

-Apoi asigurati-va ca driverii sunt instalati pe computer.

-Descarcati aplicatia VRoot si instalati-o pe computer.

-De aici, totul va decurge simplu, trebuie doar sa urmati instructiunile ca vor aparea in programul VRoot si sa respectati pasii necesari.

-Conectati telefonul via USB, asteptati sa fie detectat de program si apasati butonul ROOT.

un

 

un

un

-Telefonul va reporni automat si va avea acces root !

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here