Acasă ROOT Samsung Root Pe Samsung Galaxy Trend Lite S7390

Root Pe Samsung Galaxy Trend Lite S7390

6

Samsung Galaxy Trend Lite S7390 este un smartphone la un pret accesibil motiv pentru care are publicul lui . Este un telefon dotat cu un ecran de 4 inchi, procesor single core de 1 GHz, camera foto de 3 MP, GPS si baterie de 1500 mAh.

Daca vrei sa-i faci root, tutorialul de mai jos te va ajuta, insa mai intai de toate haideti sa vedem ce inseamna root si ce poti face cu un telefon rootat.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii, poti modifica fisierul build.prop, etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Root Pe Samsung Galaxy Trend Lite S7390

Atentie, procedura de ROOT este una destul de periculoasa. Nu stergeti fisiere de sistem sau alte fisiere sau aplicatii de care nu sunteti siguri. Puteti strica telefonul sau puteti fi nevoiti sa reinstalati un custom CWM ! Rootarea este folositoare pentru a sterge aplicatii instalate de catre operatorul de telefonie sau de catre producatorul aparatului, aplicatii ce nu va sunt utile dar ocupa memoria interna a telefonului si ingreuneaza sistemul de operare. Pe un telefon rootat, puteti instala aplicatii ce functioneaza doar daca detii drepturi de administrare sau puteti scrie un custom firmware sau CWM. Posibil sa pierdeti dreptul de a mai primi actualizari OTA. De cele mai multe ori problemele apar nu cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii asupra sistemului de operare.

1-Asigura-te ca ai in fata telefonul Samsung Galaxy Trend Lite S7390, nu alt model deoarece procedurile de root difera de la un model la altul.

2-Driverii USB sunt instalati corect pe telefon. Daca ai pe calculator Windows 7 sau o versiune mai noua, driverii se instaleaza automat activand pe telefon optiunea USB Debugging si conectand telefonul la calculator.

3-Daca ai driverii instalati intra in meniu-optiuni dezvoltator si bifeaza optiunea USB Debugging

4-Descarca de AICI programul cu care vei face root, instaleaza-l ( pe calculator) si porneste-l.

5-Atentie, programul este in limba chineza insa pozele de mai jos ne vor lamuri. 

1

Asteptati ca telefonul sa se rooteze, trecand eventual printr-un restart. Cand este gata, veti primi urmatorul mesaj:

Untitled

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here