baterie

Root Pe Tableta Allview Viva Q8

Root Pe Tableta Allview Viva Q8

Viva Q8 este o tableta buna, recent intrata in peisajul tabletelor Android si se vrea o tableta asemanatoare la design cu iPad Mini lucru care-i reuseste intr-o oarecare masura.

Este o tableta puternica, propulsata de un procesor Cortex A7 quad core de 1 GHz, are o camera decenta spre buna de 5 MP, memorie RAM de 1 GB DDR3, procesor grafic Power VR SGX544 MP2 si este dotata cu un ecran de tip IPS-LCD de 7.9 inch si rezolutie 1024X768 px. Viva Q8 lucreaza pe platforma Android 4.2 Jelly Bean. In poza de mai jos se observa foarte bine asemanarea cu Ipad Mini.

Dar cum rootarea este la moda, pentru cine doreste mai jos gasiti un tutorial pentru a face root pe tableta.

Dar mai intai ce inseamna ROOT?

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

ATENTIE poti pierde garantia dispozitivului!

Root Pe Tableta Allview Viva Q8

-Cum tableta este un rebrand Onda v972 si este echipata cu un procesor Allwinner A31, inseamma ca procedeul de rootare este identic pe majoritatea tabletelor ce sunt dotate cu asemenea tip de procesor.

-Pentru inceput, descarcati de arhiva ce contine fisierele necesare pentru a face root pe desktop-ul calculatorului dar nu dezarhivati.

-Conectati tableta allview Viva Q8 la computer prin intermediul cablului USB in modul  USB mass storage.

-Copiati direct in memoria interna a tabletei fisierul descarcat mai devreme, apoi deconectati tableta de la calculator.

-Lansati pe tableta aplicatia Update.

-Apoi selectati modul Local Update, alegeti fisierul copiat pe tableta mai devreme (Onda_Allwinner_A31_root_v1_0.zip) si asteptati fara sa interveniti pana la finalizarea procedurii.

-Dupa ce tableta termina de executat procedura si reporneste, este rootata !