Acasă ROOT Serioux Root Pe Tableta Serioux SMO72

Root Pe Tableta Serioux SMO72

0
nofollow

Root Pe Tableta Serioux SMO72

Serioux SMO72 este o tableta destul de ieftina, cu specificatii tehnice medii spre slabe ce includ un procesor de tip Allwiner A23 tactat la o frecventa de 1,2 GHz, o memorie RAM DDR3 de 512MB, ecran cu diagonala de 7 inci si rezolutie 800 x 480 de tip TFT.

Daca detii aceasta tableta si vrei sa-i faci root, urmareste tutorialul de mai jos. 

Atentie, poate duce la pierderea garantiei, motiv pentru care o faceti pe propria raspundere! De asemenea, recomand ca atunci cand aveti acces root si nu sunteti convinsi de ceea ce faceti, sa va limitati numai la stergerea aplicatiilor de sistem sau la instalarea celor ce necesita drepturi de administrator.

Pentru a face root pe tableta Serioux SMO72, recomand ca inainte de a incepe sa incarcati bateria tabletei.

Apoi, activati USB debugging din meniu/setari, descarcati si instalati pe computer aplicatia Kingoroot.

Acum, conectati tableta la computer (direct), asteptati ca aceasta sa fie detectata de catre PC si driverii sa se instaleze.

Procedati apoi in felul urmator:

123dffg Root Pe Tableta Serioux SMO72

2egftjytgfd Root Pe Tableta Serioux SMO72

 

3yiktjtyhtg Root Pe Tableta Serioux SMO72

 

4nhygtfgff Root Pe Tableta Serioux SMO72

Este posibil ca in acest punct tableta sa reporneasca de mai multe ori. Nu o opriti si nu o deconectati de la PC. Asteptati mesajul de mai jos pentru a face asta!

5hnghfd Root Pe Tableta Serioux SMO72

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here