Acasă Stiri despre telefoane Root Pe Telefonul E-Boda Storm V50

Root Pe Telefonul E-Boda Storm V50

0

Root Pe Telefonul E-Boda Storm V50

E-Boda Storm V50 inseamna un ecran de 5 inci cu rezolutie 480 x 860 pixeli, procesor de la MediaTEK de tip MT 6582 quad core ce ruleaza la frecvente de pana la 1,3 Ghz, 1GB RAM, 8GB stocare interna, camera foto principala de 8 MP si sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Daca ar fi avut un ecran cu o rezolutie mai mare si Android KitKat ar fi fost ideal insa este ok si asa deoarece telefonul costa sub 600 de lei.

Am sa va arat in cele ce urmeaza o metoda de a face root pe E-Boda Storm V50, valabila pentru versiunea sistemului de operare 4.2 Android. Atentie, este posibila pierderea garantiei, o faceti pe propria raspundere.

1534trtrydrtf835811

1 – Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50%

2 – Nu este necesara folosirea calculatorului deoarece veti folosi aplicatia Framaroot ce se descarca si se instaleaza pe telefon. O puteti descarca de AICI.

3 – Din meniul setari – securitate – bifati “surse necunoscute”

4 – Instalati aplicatia Framaroot pe telefon si porniti-o.

5 – Alegeti un exploit din lista si apasati pe Root.

6 – In cateva secunde, telefonul va reporni automat si va fi rootat.

7 – Daca aveti probleme, in acelasi mod puteti face si unroot. Selectati din aplicatia Framaroot optiunea unroot si telefonul va reveni la starea initiala. Verificati apoi daca una din aplicatiile SuperSU sau Superuser exista pe telefon. Daca apar in lista de aplicatii le puteti sterge manual.

Tutorial Video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.