Acasă ROOT Evolio Root Pe Telefonul Evolio Onyx

Root Pe Telefonul Evolio Onyx

14

Telefonul Evolio Onyx a fost lansat in urma cu putin timp de catre firma Evolio si este dotat cu un procesor produs de MediaTek tactat la 1.3 GHz de tip dual core, 512 MB RAM, 4 GB memorie interna si Android 4.2 Jelly Bean.

Ecranul este de tip OLED (Organic Light-Emitting Diode) avand o dimensiune de 4 inci si o rezolutie de 640 x 320 pixeli.

Pentru a scapa de aplicatiile nefolositoare instalate de catre producator sau Evolio sau pentru a instala un CWM pentru a schimba versiunea sistemului de operare trebuie sa-i faci root. Atentie insa atunci cand va apucati sa faceti modificari asupra sistemului de operare Android – puteti strica telefonul, acesta necesitand ulterior o resoftare. Este bine sa faceti un backup complet ce sa va scuteasca de eventualele probleme.

Pentru a face root pe Evolio Onyx urmareste tutorialul de mai jos.

Root Pe Telefonul Evolio Onyx

1- Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata minim 50 %, driverii instalati corect pe computer.

-Nu incercati acest tutorial pe alt model de telefon sau tableta !

2- Descarcati programul motochopper cu care veti face root de AICI.

3- Dezarhivati fisierul descarcat intr-un folder pe desktop-ul calculatorului.

4- Activati modul USB Debugging pe telefon (setari->optiuni dezvoltator)

5-Conectati telefonul la computer prin intermediul cablului USB.

6- Deschideti folderul rezultat in urma dezarhivarii si din interiorul lui lansati run.bat

7- Vi se va deschide o fereastra identica cu cea de mai jos.

8- Apasa tasta enter si asteapta ca telefonul sa se rooteze. Vei fi instiintat cand procedura s-a terminat si vei fi instiintat ca trebuie sa restartezi telefonul.

9- La repornire, Evolio Onyx va fi rootat.

 WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

14 COMENTARII

  1. Se pare că de această dată chiar e un producător mărunt în china.Eu caut un bumper și cel mai apropiat model se potrivește de la iphone5.

  2. eu am rootat 4.4.2 cu kingo root.merge bine
    am cautat prima data 4.2 dar nu l-am gasit,am trimis mail la evolio si mi-au raspuns ca pt downgrade sa il trimit la ei.dar pana la urma l-am rootat pe 4.4.2

  3. Motochopper nu rooteaza din cate stiu Android 4.4 KitKat. Din cate stiu, vroot, Kingo, towelroot rooteaza Android 4.4 KitKat insa nu am incercat pe Evolio Onyx cu 4.4.

  4. Cineva o aflat care este orignal chinezesc branduit pentru Onix? sau aveti vreu un rom care merge? Me o disparut camu si nu stiu ce se mai fac la el

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here