Acasă ROOT UTOK Root Pe UTOK 351D Pearl

Root Pe UTOK 351D Pearl

4
nofollow

Root Pe UTOK 351D Pearl

UTOK 351D Pearl este unul dintre cele mai ieftine telefoane disponibile in Romania si asa cum era de asteptat, nu exceleaza la capitolul specificatii tehnice motiv pentru care ii poti face root pentru a mai sterge din aplicatiile inutile ce3 ocupa spatiul de stocare care este destul de limitat.

UTOK 351D Pearl este dotat cu un procesor MediaTek 6572M Dual-Core tactat la 1.0 GHz, memorie RAM de 512 MB si numai 4 GB de stocare interna.

Pentru a face root telefonului UTOK 351D Pearl nu vom folosi calculatorul si nu vom avea nevoie de niciun driver deoarece vom folosi aplicatia Framaroot ce se descarca direct in telefon. Atentie, este posibil sa pierdeti garantia telefonului, insa Framaroot va da posibilitatea sa faceti si unroot.

Pentru a o putea instala trebuie mai intai sa navigati in meniu-setari-securitate si sa bifati “surse necunoscute” pentru a-i permite telefonului sa instaleze si alte aplicatii ce nu provin din magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play.

Apoi, descarcati aplicatia FRAMAROOT de AICI si instalati-o pe telefon.

Descideti aplicatia si selectati Install Super SU

809342bofiuwv Root Pe UTOK 351D Pearl

Operatiunea va incepe si telefonul se va roota in cateva secunde, repornind automat. Daca primiti o eroare, selectati alt exploit din lista.

lkjaettvn038946brgb Root Pe UTOK 351D Pearl

Asa cum spuneam, puteti reveni la starea initiala si sa faceti unroot in caz ca aveti probleme cu telefonul. atentie la ce fel de fisiere stergeti din moment ce detineti drepturi de administrator ! Este posibil sa stricati telefonul. Recomand sa nu modificati fisierele sistemului de operare daca nu va pricepeti si sa beneficiati de avantajul obtinerii de root acces numai pentru a sterge sau a instala aplicatii ce necesita drept de administrator.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here