Acasă Tutoriale telefon Root Pe Vodafone Smart 4 Turbo

Root Pe Vodafone Smart 4 Turbo

8

Root Pe Vodafone Smart 4 Turbo

Vodafone Smart 4 Turbo este un telefon rebranduit de catre cei de la Vodafone si lansat in 2014 cu specificatii precum procesor de tip MSM8926 Snapdragon 400, ecran de 4.5 inci cu 218 ppi, camera foto de 5 MP si memorie RAM de 1 GB.

Pentru a instala aplicatii speciale ce necesita dreot de administrator, pentru a sterge complet aplicatiile de sistem sau pentru a instala un recovery customizat sau pentru a-i mari performantele trebuie sa-i faci root. Atentie, este probabil sa pierdeti garantia lui Vodafone Smart 4 Turbo sau chiar sa-l stricati daca stergeti fisiere necesare sistemului de operare Android.

Tutorial root Vodafone Smart 4 Turbo

Telefonul se rooteaza cu ajutorul aplicatiei Towelroot pe care o instalati pe telefon. Nu veti folosi calculatorul pentru a face root pe Smart 4 Turbo

Aplicatia Towelroot o descarcati de AICI

Dupa ce ati descarcat aplicatia, o copiati in telefon, intrati in meniu-securitate si bifati optiunea “Surse Necunoscute”

Instalati acum pe telefon aplicatia descarcata in format apk.

Porniti aplicatia pe telefon. O fereastra de genul celei de mai jos vi se va deschide.

Untitled

Apasati butonul “make it ra1n” si asteptati ca aparatul sa se rooteze. Telefonul se va restarta automat si va avea acces root.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

8 COMENTARII

  1. din pacate la mine nu merge si nu imi dau seama de ce?!…am un Vodafone Smart 4 Turbo nu vrea deloc sa il rooteze… am procedat exact … dar degeaba astept o rezolvare…multumesc anticipat !!!

  2. Towelroot și oricare altă metodă (kingroot, kingo root, impactor, iRoot etc.) cunoscută mie pînă azi (23 noiembrie) NU MERG pe telefoanele VSM4T care vin cu Android 4.4.4.

  3. Cum rescriu softul pe un vodafone smart 4. nu mai merge blitzul la camera si cei de la service au zis ca e din soft. la ei dureaza 30 de zile sa mi-l repare, si mi se pare foarte mult timp.

  4. Am un Smart 4Max și cinectand-ul la wirelles m-a întrebat dacă vreau să treacă la o versiune superioară. Si-a copiat toate fișierele a apărut ca Android trece la o versiune superioară , iar la urma am rămas cu o iconiță pe ecran în care imi scrie ca sistemul NFC s-a oprit, apaș ok și apare ,,com.android.systemui s-a oprit” mai dau ok și apare ,, din păcate , procesul com.android.phone s-a oprit” și așa rămâne. Nu mai pot face nimic la el nici măcar să îl opresc și butonul ON OFF.

  5. nu imi mai prneste vodafon smart 4 turbo la bios zice ca nu am card de memorie si nu am asa ceva in el si cand dau restart nu mai incarca ce e de facut in cazul asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.