Acasă Root ZTE Root pe Vodafone Smart Ultra 6 si ZTE Blade 6 Plus

Root pe Vodafone Smart Ultra 6 si ZTE Blade 6 Plus

2

Root pe Vodafone Smart Ultra 6 si ZTE Blade 6 Plus – Am sa va arat in cxele ce urmeaza cum puteti face root pe telefonul Vodafone Smart Ultra 6, model de telefon ce are la baza  ZTE Blade 6 Plus.

Vodafone Smart Ultra 6 este un telefon destul de interesant, cu  specificatii tehnice bune dar si pret mic, la Vodafone el poate fi obtinut chiar gratuit impreuna cu un abonament de telefonie mobila RED 25. Ecran FHD de 5.5″, 2GB memorie RAM, 4G, procesor Qualcomm Snapdragon MSM8939 Octa core, camera de 13 MP si acumulator de 3000 mAh – specificatii foarte bune pentru pretul sau. La liber, telefonul costa 190E, aproximativ 850 lei.

Pentru a face root pe Vodafone Smart Ultra 6 trebuie sa aveti bateria incarcata, sa stiti la ce se foloseste root si sa fiti constienti ca aceasta procedura poate duce la pierderea garantiei! Procedati pe proprie raspundere!

Telefonul se poate roota cu aplicatia KingoRoot (variantele recente) in format apk. ce se instaleaza direct pe telefon ca orice aplicatie. Avantajul este ca nu veti folosi calculatorul si nici nu aveti nevoie de driveri. Pasii sunt urmatorii:

Descarcati aplicatia in format apk. direct pe telefon sau pe computer si o transferati ulterior in telefon.

Instalati aplicatia asigurandu-va ca ati bifat din meniu optiunea “surse necunoscute”

Porniti pe telefon aplicatia si apasati one click root:

er Root pe Vodafone Smart Ultra 6 si ZTE Blade 6 Plus

Asteptati pana ajunge la 100% fara sa intrerupeti procedura! La final, telefonul este rootat!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here