Acasă Stiri despre telefoane Root Pentru Serioux GoTab S710

Root Pentru Serioux GoTab S710

2

Serioux GoTab S710 este una dintre cele mai ieftine tablete cu Android disponibile pe piata din Romania avand un pret de aproximativ 400 lei. 

GoTab S710 ofera un procesor Allwinner A13 ARM Cortex A8 de 1.2 Ghz si 512 MB RAm, fara conectivitate 3G insa cu Mali 400 pe post de GPU si avand un ecran de 7″ de tip TFT LCD.

Am sa va prezint in tutorialul de mai jos o metoda usoara de a optine root acces pe tableta Serioux GoTab S710 in caz ca vrei sa stergi aplicatii de sistem, sa instalezi unele care necesita drept de administrator, sa instalezi un firmware customizat sau sa modifici fisierul build.prop pentru a modifica cateva aspecte legate de sistemul de operare instalat pe tableta. Mare atentie insa ce aplicatii dezinstalati, in ce fel modificati fisierul build.prop, fiind indicat sa faceti un backup ce va poate scuti ulterior de probleme. de asemenea, este foarte posibil sa pierdeti garantia tabletei Serioux GoTab S710 daca ii faceti root.

Root Pentru Serioux GoTab S710

-Tutorial valabil doar pentru tableta Serioux GoTab S710, nu incercati pe alt dispozitiv cu Android deoarece operatiunea poate diferi de la un model la altul.

-Driverii USB trebuie sa fie instalati pe computer.

-Pe tableta activati UNKNOWN SOURCES si USB DEBUGGING

-Descarcati arhiva cu care vom face root de AICI.

-Dezarhivati totul intr-un folder pe desktop-ul calculatorului.

-Din interiorul acestuia, selectati si rulati fisierul runme.bat

Untitled

-Acum, urmati instructiunile ce vor aparea pe ecranul calculatorului, tableta repornind de cateva ori.

-Cand primiti mesajul ALL DONE, tableta Serioux GoTab S710 este rootata.

2 COMENTARII

  1. A functionat, sa instalat, a aparut mesajul la sfarsit ALL DONE si cand dau verificare root cu “root checker” spune : “sorry! this device does not have root access” asa ca nu s-a reusit routarea, sau mai trebuie facut ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.