Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul pliabil ce costa numai 350 USD, Pablo Escobar Fold 1

Published

on

Telefonul pliabil ce costa numai 350 USD, Pablo Escobar Fold 1 – denumire cat se poate de haioasa…dar este o realitate, un smartphone pliabil care costa foarte putin, mult mai putin in comparatie cu tot ceea ce exista pe piata la ora actuala.

De ce Pablo Escobar, sau cine este Pablo Escobar? A fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale detinea 80% din traficul de cocaina din SUA.

Telefonul a fost lansat de catre fratele lui Pablo, adica de Roberto Escobar, acesta sustine ca isi doreste chiar sa invinga Apple! Haideti sa vedem ce este de fapt acest telefon si cum reuseste Roberto sa-l vanda atat de ieftin.

Advertisement

La baza, modelul Pablo Escobar Fold 1, nu este decat Royole FlexPai. Unul dintre primele telefoane mobile pliabile, aparut la inceputul anului 2019, cu pret de aproximativ 1000 USD.

Desi destul de interesant, modelul pare ca nu a prins bine la public, in ciuda specificatiilor tehnice foarte bune. Mecansimul de pliere si tot aspectul telefonului, acestea cred ca au fost minusurile acestui smartphone.

Roberto Escobar, a cumparat probabil stocurile de Royole FlexPai si pur si simplu, a rebranduit telefonul. Avand in vedere ca nu cred ca duce lipsa de bani, isi permite sa vanda telefonul la un pret ridicol de mic, 350 USD.

Advertisement

Este un smartphone cu dimensiuni generaose, iar cand este pliat, sunt disponibile trei ecrane AMOLED (primare, secundare și muchii) cu urmatoarele rapoarte și rezoluții (primar = 16: 9 / 810×1440, secundar = 18: 9 / 720×1440, margine = 21: 6 / 390×1440).

Toate detaliile tehnice, le aflati de pe escobarinc.com. Dar pana sa intrati acolo, va spun ca are un procesor Snapdragon 855, 6GB/8GB LPDDR4X | ROM 128GB/512GB, camere de 16MP si 20MP cu stabilizare optica, acumulator de 4000 mAh si ruleaza Android 9 PIE.

Advertisement

Cand este pliat, apelurile sau fotografiile pot fi preluate din ambele parti ale ecranului. Acesta nu se “inchide” complet, mecanismul de flexare rezista la aproximativ 200.000 de actiuni, conform producatorului.

Sa spunem ca este (probabil) cel mai ieftin telefon cu acest procesor (Snapdragon 855) si daca mai adaugam si faptul ca poate fi pliat, ne dam seama ca nu este chiar de glumit cu aceasta oferta.

Desigur, poate parea un kitsch, dar si asa cred ca are publicul sau.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171