S5 Mini De La Samsung Specificatii Si Lansare

Asa cum era de asteptat si pentru a continua traditia, Samsung va lansa si un “pui” de S5, mai pe intelesul tuturor varianta Samsung ?Galaxy S5 Mini, asa cum a facut si pentru modelele Samsung Galaxy S3 si S4.

Si iata ca incet incet apar si primele zvonuri legate de acest telefon ce urmeaza mai mult ca sigur sa se lanseze anul acesta. Stiu ca existe multe speculatii pe internet, mai ales site-urile din Romania se ocupa cu asa ceva, de regula zilnic sau la cateva zile mai publicand cate o veste ba despre iPhone 6 ba despre alte modele, nefacand altceva decat sa adanceasca misterul in loc sa informeze audienta corect si doar atunci cand au informatii bazate pe ceva. Probabil lipsa inspiratiei sau a subiectelor isi spune cuvantul.

S5 Mini De La Samsung Specificatii Si Lansare

Ce stim concret pana acum ?

Stim ca cei de la Samsung vor sa ofere un produs calitativ, cu un ecran bun cu rezolutie HD si cu o dimensiune de 4.5 inci, probabil un Super AMOLED, fata de celelalte versiuni mini ce nu s-au remarcat la acest capitol mai deloc. Legat de design, nu astept sa fie vreo surpriza, practic va fi un S5 ceva mai mic.

yh65 S5 Mini De La Samsung Specificatii Si Lansare

La orizont nu apar multe schimbari fata de Galaxy S4 Mini, cel putin la interior unde specificatiile tehnice nu dezamagesc dar nici nu se remarca. S5 Mini va avea o camera foto de 8 MP si una secundara de 2 MP, 1,5 GB memorie RAM, stocarea interna va fi de 16 GB si probabil bateria va fi imbunatatita ajungand la 2100 mAh.

S5 Mini va avea mai mult ca sigur un procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad core iar deocamdata nu se cunosc date despre prezenta senzorilor de amprenta sau despre rezistenta la apa si praf, caracteristici ce le regasim pe Samsung Galaxy S5.

Nu vor lipsi Android 4.4 KitKat si UI TouchWizz, telefonul urmand a fi lansat cel mai probabil in aceasta vara.

1 COMENTARIU

  1. Telefonul va fi cu siguranta un succes pentru samsung. eu am in momentul de fata un s4 mini si pana in prezent sa comportat excelent. unde sa mai pun ca l-am gasit la cel mai mic pret la un site online xphones4all 🙂

    toate bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord