baterie

Samsung ia avant, Huawei scade in comparatie cu luna aprilie 2020

Samsung ia avant, Huawei scade in comparatie cu luna aprilie 2020

Samsung ia avant, Huawei scade in comparatie cu luna aprilie, sunt cateva concluzii pe care le putem trage dupa ce vedem graficul de mai jos, cel care apartine companiei Counterpoint Research.

Este practic o comparatie intre luna aprilie 2020 si august 2020, se observa ca Samsung castiga in plus 2% cota de piata, in timp ce Huawei scade la 16% dupa ce in aprilie, aveau o cota de piata de 21%. Mai pe scurt, Samsung creste cu 2 procente si Huawei scade cu 5.

 

Totusi, Huawei isi pastreaza si in luna august pozitia nr2, este foarte interesant de vazut cum vor arata aceste statistici peste cateva luni si ce se va intampla daca Donald Trump va pierde alegerile din SUA. Cel putin in sondajele de opinie facute cu putin timp inainte de alegeri, Trump nu prea ar mai avea sanse la un nou mandat.

Apple remane neclintita si ocupa pozitia nr.2, remarcam o crestere si in dreptul celor de la Xiaomi, aceasta ar fi de 3 procente. Avand in vedere ca restul producatorilor pastreaza acelasi procent de 40%, putem crede ca atat Samsung cat si Xiaomi, au “furat” clientii Huawei.

Counterpoint Technology Market Research este o companie de cercetare globala, specializata in produse mobile și tehnologice din industria TMT (technology/media/telecom). Acestia ofera rapoarte lunare, proiecte personalizate si analize detaliate ale pietelor mobile si tehnologice.

sursa