Acasă Stiri despre telefoane

Vanzarile Huawei cresc pentru prima data dupa sanctiunile primite

0

Huawei Technologies Co. a raportat prima creștere trimestriala a vanzarilor de la finalul anului 2020 si continua sa faca sanctiunilor SUA care au limitat puternic afacerile globale, probabil ca asta nu s-ar fi intamplat in cazul unui producator mai mic.

Huawei a stiut destul de bine ca strategie sa urmeze. Stiti povestea cu Honor, pe cea cu propriul sistem de operare, cu magazinul de aplicatii AppGallery ce a reusit intr-o mare proportie sa ofere utilizatorului aplicatiile de care are nevoie.

vanzari huawei

Veniturile au crescut cu 1%, pana la 170,6 miliarde de yuani (25,3 miliarde de dolari), conform calculelor Bloomberg. “in timp ce afacerile noaste cu telefoane au fost fost puternic afectate, cele cu infrastructura au cunoscut o creștere constantă”, a declarat Ken Hu, presedintele Huawei.

Interdictiile primite din partea unor furnizori precum Taiwan Semiconductor Manufacturing i-a eliminat practic din cursa pentru a deveni cel mai mare producator de telefoane mobile din lume. Huawei exploreaza acum sectoare precum cel al autoturismelor SMART, panourilor solare si orașelor inteligente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.