Connect with us

Stiri despre telefoane

Cat mai costa pe Aliexpress sora Daciei Spring in 2022

Published

on

Cat mai costa pe Aliexpress sora Daciei Spring in 2022 si atentie, chiar asa apare in titlul ofertei pe care o gasim pe alibaba.com (frate cu aliexpress.com), “sister of European model Dacia Spring and Renault KZE electric cars high speed electric car”.

Si putem sa o numim ruda, ambele se fac in China, ambele sunt modele Dongfeng, E1 Ex1 in acest caz. Si interesant este ca acest autoturism are un pret de numai 6000 USD daca dam o comanda de 100.000 de bucati. Probabil ca va dura ceva timp pana cand le vom avea pe toate, insa pretul este unul mic.

Cat mai costa pe Aliexpress sora Daciei Spring in 2022

Interesant si timpul in care vor reusi sa onoreze comanda de 100.000 de unitati, stim ca in Romania se sta la coada si 1 an de zile pana cand sa primim un Spring. Masina pare a fi identica cu o Dacia electrica, dar specificatiile tehnice afisate nu sunt foarte clare. Suntem informati ca are o autonomie de pana la 271km si o viteza maxima de 105 km/h.

Advertisement

pret spring china

Ampatamentul (distanța dintre axele osiilor extreme) este de 2423mm, fix cat apare si in fisa tehnica a lui Spring. Inaltimea modelului Dongfeng E1 este de 1515mm, 1513 in dreptul lui Spring. Deci, este clar ca impart acelasi sasiu.

dongfeng electric china

Dar nu va grabiti sa dati comenzi, chiar daca pretul pentru o bucata este de numai 8000 USD, adica semnificativ mai mic fata de cel al Daciei Spring, adica 21.400 euro! Probabil ca nu o veti putea omologa sau daca o veti face, va trebui sa platiti o gramada de bani si sa va tocati nervii.

Putem alege livrare pe mare sau pe uscat (?), volan pe stanga sau pe dreapta, mai sunt listate si alte optiuni. Este clar insa ca ne uitam la aceste oferte mai mult de curiozitate, putin probabil ca cineva sa se apuce sa faca afaceri cu astfel de autoturisme si sa le achizitioneze intr-un numar mare pentru ca pretul sa fie unul extrem de profitabil. In orice caz, este o diferenta de la 21.000 de euro (Dacia Spring) la 6000 sau 8000 USD.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171