Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy A6+ devine oficial, specificatii bune si pret ok

Samsung Galaxy A6+ devine oficial, specificatii bune si pret ok

0
nofollow

Samsung Galaxy A6+ devine oficial, specificatii bune si pret ok, el a “vizitat” TENAA (Ministry of Information Industry and Communications Administration of the People’s Republic of China) si putem spune ca lansarea este iminenta.

Exista posibilitatea ca acest telefon sa fie disponibil in mai multe versiuni, deja am discutat pe site despre Samsung Galaxy A6, fara +.

samsung galaxy a6+ devine oficial, specificatii bune si pret okDesi nu cred ca cei de la Samsung vor face o lansare in adevaratul sens al cuvantului, aceasta se pare ca va veni in luna mai. Deja cateva magazine din Europa listeaza telefoanele spre vanzare, preturile pornesc de la 350E pentru A6 si ajung pana la 400E in cazul lu A6+.

samsung galaxy a6+ devine oficial, specificatii bune si pret ok

Nu sunt preturi chiar mici, insa sunt ok pentru ceea ce ofera telefoanele mobile. Specificatiile lui Samsung Galaxy A6+ includ doua camere foto principale, display mare si procesor Qualcomm Snapdragon.

samsung galaxy a6+ devine oficial, specificatii bune si pret ok

Iata si cele mai probabile detalii tehnice:

  • Display – tehnologie SuperAMOLED, rezolutie 1080 x 2220 pixeli si diagonala de 6″, aspect 18:9.
  • Procesor – Qualcomm Snapdragon 625 intalnit si pe Lenovo S5, Meizu M6 Note, Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note 4X, etc. Procesorul are 8 nuclee si ajunge pana la 2GHz.
  • GPU – Adreno 506
  • O.S – Android 8.1 OREO
  • RAM/ROM – 4GB/64GB
  • Camere foto – 2 senzori principali de 16 si 8MP
  • Acumulator – 3500 mAh
  • Senzor amprente, GPS, 4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, jack audio, Bluetooth 5.0

Ati vazut in imaginile de mai sus si cum va arata telefonul in realitate, nu ne ramane decat sa asteptam toate detaliile tehnice si de ce nu, sa-l vedem si in oferta magazinelor din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here