Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy Note 4 original versus clona/replica, comparatie si diferente

Samsung Galaxy Note 4 original versus clona/replica, comparatie si diferente

3

O clona de Samsung Galaxy Note 4 poate fi achizitionata incepand de la numai 66$, un pret foarte mic totusi pentru un telefon mobil, chiar daca este el o replica si nu un original. La finalul articolului am sa va arat si ofertele pentru aceste tipuri de telefoane, retineti totusi ca este ilegal sa aduceti in Romania o replica a unui produs original!

Totusi, am gasit pe OLX multe telefoane clone ale unor branduri celebre, vanzatorii afiseaza de cele mai multe ori preturi exagerate pentru aceste produse asa cum este cazul si in anuntul pe care-l vedeti mai jos, vanzatorul cere nu mai putin de 100 de euro pentru o clona de Note 4, asta in conditiile in care la 100 de euro iti poti lua din China un telefon mult mai performat fara dubii!

sd Samsung Galaxy Note 4 original versus clona/replica, comparatie si diferente

Bag mana in foc ca acest telefon desi are o diagonala de 5.7″ nu are o rezolutie a ecranului mai mere de 960×540, numai 512 RAM, procesor dual core, camera de maxim 5MP, sistem de operare prin de probleme plus o constructie din materiale indoielnice. Sa nu mai amintesc de materialul ce protejeaza ecranul (zona touch) zona ce este fara indoiala fabricata dintr-un plastic destul de subtire si inestetic, ecranul in sine nu cred ca este un IPS si oricum experienta de utilizare nu va fi una buna per total!

Clipul de mai jos prezinta perfect si in detaliu care sunt diferentele intre un telefon original si o replica, analizeaza perfect constructia si este bine de viziualizat si de retinut care sunt diferentele dintre un telefon original si o clona!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=yoCdjzEDQ5U[/wpsm_video]

Si produsul, telefonul la vanzare pe un site din China.

3 COMENTARII

  1. Decât să cumpăr o clona a unui telefon de top mai bine îmi cumpăr un telefon original la un preț acceptabil . Asta este părerea mea ?

  2. Mai bine ati face un material din care sa invatam cum deosebim clonele de originale. Unele sunt asa de bine facute incat doar la un service gsm afli adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here