Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat in scurt timp, multe publicatii au oferit in ultimul an “o tona” de informatii, mai mult sau mai putin reale. In general, nu ne putem pronunta pana in momentul lansarii, insa, mai merita publicat cate un articol atunci cand apare ceva interesant.

Ceva interesant inseamna si primele poze reale cu mult asteptatul Samsung Galaxy Note 8, lansarea in cadrul IFA BERLIN 2017, in luna septembrie!

samsung galaxy note 8, primele fotografii reale cu acest mobil!Surprize mari nu sunt la capitolul design, ne asteptam la o astfel de constructie, observam insa in prima poza o tasta capacitiva, cea de la baza ecranului.

samsung galaxy note 8, primele fotografii reale cu acest mobil!

In partea din spate, observam cele doua camere foto (primul Note cu 2 camere) senzorii si amprenta. In mod normal, ar trebui sa avem si sticla in partea din spate, greu de crezut ca discutam despre plastic la acest nivel.

samsung galaxy note 8, primele fotografii reale cu acest mobil!

Fiind un “Note”, trebuie sa si notam…vom face asta cu ajutorul lui S Pen, nelipsit de ani buni de zile, acesta va putea fi folosit si sub apa, oferind 4096 de nivele de sensibilitate la presiune .

Samsung Galaxy Note 8 vine cu display Infinity, deja celebru pe Galaxy S8, aspect 18,5:9, diagonala uriasa de 6.3″, rezolutia este si ea impresionanta, 2960 x 1440 pixeli!

CITESTE SI:  Cateva surprize in Top 50 AnTuTu, august 2018

samsung galaxy note 8, primele fotografii reale cu acest mobil!

Avand in vedere ca va fi unul dintre cele mai puternice telefoane din lume, nu putea lipsi nici cel mai puternic procesor disponibil pentru telefoanele mobile la ora actuala.

Qualcomm Snapdragon 835 este numele lui, insa nu va fi pe toate telefonele Note 8. In functie de regiunea in care va fi vandut, urmeaza sa fie propulsat si de Exynos 8895, procesor produs chiar de catre Samsung.

Exynos 8895 este prezent la ora actuala si pe Samsung S8, este posibil insa ca Note 8 sa se bucure de o serie noua a acestui procesor.

Vor fi doua variante, una cu 4GB RAM si una cu 6GB RAM, putin probabil ca Samsung Galaxy Note 8 sa vina si intr-o varianta cu 8GB RAM.

Privirile sunt indreptate catre acumulator, sunte curiosi sa aflam ce capacitate va avea acesta, clar cei de la Samsung au fost atenti la acest capitol,un nou esec in genul Note 7 este exclus din start!

samsung galaxy note 8, primele fotografii reale cu acest mobil!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree