Acasă Stiri Android Si Noutati Nokia 2 se anunta a fi un telefon ieftin, iata primele detalii

Nokia 2 se anunta a fi un telefon ieftin, iata primele detalii

0

Nokia 2 deja a primit certificarea si probabil ca in viitorul apropiat vor aparea mult mai  multe detalii legate de acest terminal. Insa, primele informatii ne trimit cu gandul la un terminal accesibil.

Observam ca cei de la Nokia (sau ce a mai ramas din companie) sunt destul de activi in ultima perioada, 2017 a fost un an destul de bun pentru ei. Si asa va fi in continuare, probabil ca pana la finalul acestui an vom mai primi telefoane noi.

Este interesant ca cel putin in Bucuresti au inceput sa apara reclame pe strada, am vazut bannere destul de mari.

Nokia se reinventeaza, cel putin ca nume? Greu de crezut, stim ca acum 10 ani insemnau ceva in acest domeniu, in 2017 nu a mai ramas mare lucru din acest nume.

nokia 2 se anunta a fi un telefon ieftin, iata primele detalii

Imaginile de mai sus sunt si singurele pana in acest moment, observam o singura camera principala si un spate ce pare din plastic.

Exista si un Snapdragon 212 de la Qualcomm, MSM8909 destul de slab, procesor cu 4 nuclee ce ruleaza pana la 1.3GHz. Este regasit pe Lumia 650 dar si pe ZTE Blade A310 sau pe alte modele accesibile.

Ecranul va fi unul cu diagonala de 4.7″ sau 5″, rezolutie HD – 1280×720 pixeli, un IPS, probabil OGS. Acestea sunt primele detalii legate de acest Nokia 2, telefon nou cu Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here