baterie

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, primesc Android 9 PIE

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, primesc Android 9 PIE

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, primesc Android 9 PIE, o veste excelenta pentru toti posesorii acestor modele de telefoane. Asta se intampla la aproape un an de zile de la lansare. Cam tarziu, este insa specific Samsung. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata si sa nu uitam ca este vorba despre unele dintre cele mai bune terminale mobile din lume.

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, primesc Android 9 PIE

Acest Android 9 PIE pe modelele Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, soseste via OTA (over the air) si vine la pachet cu interfata ONE UI. In cazul in care nu ati primit in Romania acest update, puteti instala manual actualizarea. Este disponibila in linkurile de mai jos:

Manual, se instaleaza prin intermediul aplicatiei si simplica anumite riscuri. Daca totusi vreti, puteti urma tutorialul asemanator care este prezentat aici, pentru NOTE 9. Cei ce au modelele Samsung Galaxy S8 si S8 Plus, vor primi si ei Android 9 Pie in urmatoarele saptamani. Este vorba despre versiunile G950FXXU4ZSA5 si G955FXXU4ZSA5. Pentru moment, este vorba despre varianta BETA, nu exista link pentru descarcare manuala.