Acasă Aplicatii pentru telefoane Android TOP aplicatii Android ianuarie 2019, TV Online pe telefon

TOP aplicatii Android ianuarie 2019, TV Online pe telefon

3
nofollow

TOP aplicatii Android ianuarie 2019, TV Online pe telefon– Din pacate, exista multi utilizatori de telefoane mobile care instaleaza tot felul de aplicatii ciudate din categoria TV Online. Acestea sunt disponibile in Google Play, contin multe reclame sau necesita alte aplicatii pentru a functiona (ex. SopCast).

 *Aplicatiile de mai jos nu sunt noi lansate, insa le-am grupat pe toate in acest articol. Toate sunt disponibile in Google Play.

Ce nu stiu acesti utilizatori, este faptul ca in functie de operatorul de telefonie mobila sau cel de CATV (cablu tv), pot avea acces gratuit la multe canale TV si filme, chiar si HBO. toti avem un abonemant de telefonie mobila sau de cablu. Acesti operatori, au dezvoltat aplicatii gratuite, destul de bine la punct si in anumite cazuri, chiar complexe. Unele,  ofera inclusiv posibilitatea de inregistrare a filmelor sau a emisiunilor si chiar vizionarea materialelor pe care le-ai ratat.

1 – DIGI Online (TV Online pe telefon), seriale si filme

Spre exemplu, daca esti abonat la DIGI, poti instala Digi Online pe telefon si automat, ai acces la multe canale de filme, stiri, muzica sau desene animate. Si chiar daca abonamentul TV nu include HBO, pe telefon, acest canal este gratuit. In acest mod, ai acces inclusiv pe Smart TV sau pe PC la acest canal.

In interiorul aplicatiei, exista si o sectiune de filme, seriale sau documentare. Este vorba despre sectiunea DIGI PLAY.

2 – ORANGE TV GO (TV Online pe telefon), seriale si filme

Apoi, exista si aplicatia Orange TV GO, gratuita si ea in Google Play. In functie de abonamentul de telefonie mobila Orange, poti avea acces gratuit la o multime de canale TV. Daca ai totusi un abonament mai mic, poti plati separat pentru lista de canale suplimentare. Exista chiar si o aplicatie speciala pentru Smart TV. Spre exemplu, daca ai cablu de la DIGI, poti avea suplimentar pe TV, diverse canale ce nu sunt incluse in abonamentul DIGI.

Aplicatia Orange TV GO, are in interior inclusiv filme si seriale, nu numai posturi TV.

3 – UPC/Horizon GO Romania – (TV Online pe telefon)

Daca esti abonat la UPC, ai acces gratuit pe telefon sau pe tableta la o multime de canale TV prin intermediul aplicatiei Horizon GO Romania. Spre deosebire de aplicatiile amintite anterior, aceasta aplicatie nu vine la pachet si cu filme sau documentare. Sunt strict canale tv. Pentru autentificare, ai nevoie de cont UPC.

4 – TelekomTV (TV Online pe telefon), seriale si filme

Daca esti abonat la Telekom, poti instala si folosi aplicatia TelekomTV. Si in acest caz, ai acces la filme, documentare si chiar la inregistrari. Toate acestea, pe langa multe canale TV gratuite. Retineti insa ca nu toate canalele sunt gratuite spre vizionare pe telefon sau tabelta. Totul difera in functie de valoarea abonamentului pe care il aveti la telefonia mobila sau la CATV.

In cazul in care aveti abonament de telefonie mobila de la Vodafone, puteti instala din Google Play aplicatia Vodafone TV (Romania)

3 COMENTARII

  1. Te inseli la aplicatia Digi Online. Nu ai cum sa vizionezi hbo daca nu il ai inclus in abonamentul tv .Apare el acolo dar nu va functiona.

    Mai degraba as recomanda kodi prin care se poate viziona orice canal chiar si hbo-urile fara a fi nevoie de alte aplicatii plus orice film aparut pana in prezent la calitate 1080 cu subtitrare…etc. Doar ca trebuie ceva timp pt configurare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here