baterie

Samsung Galaxy S8 primeste update Android 9 PIE in Romania

Samsung Galaxy S8 primeste update Android 9 PIE in Romania

Samsung Galaxy S8 primeste Android 9 PIE in Romania, am primit si o captura de ecran de la un prieten androidro.ro. Putem vedea astfel ce dimensiune are acest pachet de actualizare si cam ce primim.

Este un update major si dupa lungi asteptari, varful de gama al anului 2017, Samsung Galaxy S8, primeste si el Android 9 PIE impreuna cu noia interfata, Samsung ONE UI. Actualizarea se desfasoara automat, sau in cazul in care aveti oprite actualizarile OTA, puteti intra in meniul telefonului, ramura “Actualizare software” si acolo, cautati si instalati noul Android PIE.

Samsung Galaxy S8 primeste update Android 9 PIE in Romania

Din pacate, modelul S7 nu se va bucura in mod oficial de ONE UI si Android 9, probabil ca sunt disponibile versiuni customizate de firmware. Cred ca Samsung Galaxy S8 nu va primi mai mult de atat, ma refer la actualizarea la Android 10, atunci cand va fi disponibila. Cei ce nu au primit inca pe S8 acest update, trebuie sa asteptati si o sa va vina randul.

Asta in cazul in care nu aveti un custom ROM pe telefon, nu ati facut root sau nu ati intervenit asupra fisierelor din sistemul de operare.