Connect with us

Samsung Galaxy S23 Ultra va avea camera de 200MP, nu este prima data cand auzim acest zvon si sunt mari sanse ca telefonul flagship al acestui producator sa aiba acest senzor.

Si din nou, se confirma ca intram in “era” terminalelor cu senzori foto mari (nu neaparat fizic). In februarie 2020, aparea S20 Ultra 5G cu camera de 108 MP, f/1.8, 26mm. Un an mai tarziu, in ianuarie 2021, faceam cunostinta cu S21 Ultra ce se lauda cu 108 MP, f/1.8, 24mm.

s23 ultra camera

Ar fi oarecum de asteptata trecerea aceasta la 200MP, dar nu va fi exact acelasi senzor cu care a fost recent lansat Motorola X30 PRO si nici cel asteptat pe Xiaomi 12T Pro. Samsung ar lucra la un senzor dezvoltat chiar de catre ei (era de asteptat) si acesta ar urma sa fie mai performant fata de actualul ISOCELL HP1.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!