baterie

Samsung Galaxy S5 Lansare Si Specificatii Posibile

Samsung Galaxy S5 Lansare Si Specificatii Posibile

Chiar daca nu a trecut mult timp de cand cei de la Samsung au lansat modelul lor de top in materie de telefonie mobila, S4, iata ca a venit timpul sa incepem sa vorbim despre urmatorul model al companiei, adica Samsung Galaxy S5.

Informatiile sunt destul de putine in acest moment dar cu siguranta pe masura ce trece timpul, vom afla din ce in ce mai multe pana la marele moment al lansarii, care sa pare ca va avea loc anul viitor in cadrul MWC 2014.

Pana la acel moment cele mai sigure surse dau ca prezenta pe telefon o carcasa din aluminiu cu finisaje premium, pentru aceasta fiind deja contactata o renumita firma producatoare de carcase din Taiwan- Catcher Technology, un design 3.0 asa cum sustin cei de la Samsung.

Se pare ca Samsung va inlocui camera foto cu una de 13 MP, care va fi capabila sa ia imagini de o claritate excelenta in conditii de lumina slaba, noua camera fiind dotata si cu functie anti-shake, facilitate cu care clipurile video sau fotografiile vor iesi nemiscate, ca si cum ar fi fost folosit un trepied pentru capturarea lor si tot aceasta functie  poate corecta o eroare unghiulară de până la 1,5 ° in timp ce aparatele foto din prezent o pot face pana la 0,7 °.

This could be the vastly improved camera sensor on the Samsung Galaxy S5 and Samsung Galaxy Note 4 - Samsung Galaxy S5 and Samsung Galaxy Note 4 camera to be 8 times brighter than current models?

Telefonul urmeaza sa aiba un procesor pe 64 biti-true octa core, memorie RAM de 3 GB insa un cititor de amprente asa cu exista in prezent pe iPhone 5 s nu va fi integrat si pe modelul Galaxy S5.

Tot unele surse sustin ca S5 va fi dotat cu un ecran flexibil de 5.5 inch si va rula sistemul de operare inventat de Samsung, Tizen, insa sincer deocamdata aceste zvonuri nu mi se par foarte credibile.

Specificatii tehnice posibile:

-Ecran de 5.3 ” OLED cu tratament oleophobic.

-3GB memorie RAM.

-Procesor Exynos 5 octa core de 2 Ghz.

-Android 4.4 KitKat la bord.

-Camera foto de 13 MP cu lentile carl zeiss si camera secundara de 3.2 MP 720p.

-Stabilizare optica a imaginii S Vision.

-Carcasa full aluminiu rezistanta la apa si socuri.

-Sistem de difuzoare Quad Surround.

-Baterie de 3200  mah Li-Ion.