Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S6 Edge Plus in rate la Digi Mobil

Samsung Galaxy S6 Edge Plus in rate la Digi Mobil

8

Samsung Galaxy S6 Edge Plus in rate la Digi Mobil – Digi Mobil este din cate stiu singurul operator de telefonie mobila din tara ce vinde telefoane mobile si in rate, nou lansatul Galaxy S6 Edge Plus ajungand in oferta lor si putand fi achizitionat in rate sau la un abonament 4G sau 3G de le DIGI. Tot cei de la Digi sunt fara indoiala si cei care au cele mai bune abonamente, pretul acestora fiind imbatabile fara indoiala.

S6 Edge Plus costa la ei 3699 lei la liber dar asa cum spuneam, poate fi cumparat si in rate, cei de la Digi avand 2 oferte pentru acest telefon dupa cum urmeaza:

Prima oferta: Avans: 1855 lei, apoi Rata 3 luni: 616 lei/luna, Rata 6 luni: 308 lei/luna, Rata 12 luni: 154 lei/luna

Oferta nr 2: Avans: 2960 lei , Rata 3 luni: 248 lei/luna, Rata 6 luni: 124 lei/luna, Rata 12 luni: 62 lei/luna

Insa, pe langa aceste doua oferte, ei au si niste conditii impuse pe care le vedeti in tabelul de mai jos:

rrr

Daca totusi vi se pare mai scum acest model, puteti achizitiona in 12 rate fara dobanda modelul precedent, Samsung Galaxy S6 dupa cum urmeaza:

Oferta 1 – Avans: 1605 lei

Rata 3 luni: 532 lei/luna
Rata 6 luni: 266 lei/luna
Rata 12 luni: 133 lei/luna

Oferta 2 – Avans: 2565 lei

Rata 3 luni: 212 lei/luna
Rata 6 luni: 106 lei/luna
Rata 12 luni: 53 lei/luna

Telefoanele sunt insa disponibile numai daca incheiati si un abonament din oferta DigiMobil, ceea ce inseamna ca nu le puteti achizitiona in rate la liber.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

8 COMENTARII

  1. EU AM SEMNAL DIGI SI CHIAR NU AM PROBLEME. PE VOCE CHIAR NU SUNT PROBLEME PENTRU CA INTRA VODAFONU’ DAR PE INTERNET AI LIMITAREA AIA DE 200MGB SI E AIUREA. ORICUM FATA DE ALTII LA DIGI SUNT TARIFE SUPER-REZONABILE. EU RAMAN LA EI PENTRU CA NU AM PROBLEME. O SA AVEM SI 4G GRATIS.

  2. De maine si Orange schimba total ofertele si introduce la fel plata telefonului in rate. Mai ramane sa vedem care sta mai bine la capitolul acoperire si calitatea serviciilor. Eu sunt tentat de Orange…desi nu sunt client. Au acoperire 4G in 70% din teritoriul tarii asta pe testate.

  3. Cica Orange s-ar lauda cu ceva oferta de telefoane in rate, oferta pe care cica au sa o implementeze in curand. Nu stiu insa ce telefoane v-or fi in oferta, banuiesc ca cele scumpe. La ce preturi au unele modele cred ca in curand facem un leasing si casco ca sa le putem cumpara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here