Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S8 Mini posibil sa fie lansat, pret 399 USD

Samsung Galaxy S8 Mini posibil sa fie lansat, pret 399 USD

0

Samsung Galaxy S8 Mini posibil sa fie lansat, pret 399 USD, la Samsung “mini” inseamna o diagonala de 5.3″, telefonul va fi lansat mai mult ca sigur daca este sa dam crezare celor de la phoneradar.com. Pretul va fi undeva in jur de 399 USD si va fi disponibil numai pe anumite piete, China, India, Thailand si Korea, asta nu-l impiedica insa si o aparitie pe la noi prin Romania.

Stim ca multe telefoane sunt anuntate a fi destinate anumitor piete dar ele ajung mai peste tot, un exemblu bun si recent este cel al lui Xiaomi Mi Mix. O varianta de Samsung Galaxy S8 Mini se impune si asta deoarece modelul de baza are un ecran foarte mare, vorbim de 5.8″ in timp ce S8 Plus vine cu 6.2″. Este foarte interesant de aflat motivele pentru care aceste doua telefoane au diagonale atat de mari si nu s-a optat pentru una mai mica macar in cazul lui S8!

Samsung Galaxy S8 Mini

Samsung Galaxy S8 Mini

Sursa mentionata anterior sustine ca Samsung Galaxy S8 Mini va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835 si ar avea 4GB memorie RAM, personal nu cred ca va avea acest procesor, in mod normal ar trebui sa vina cu unul ceva mai slab. Nu trebuie sa uitam ca S4 mini si S5 mini au fost mai slabe fata de variantele de baza.

Este interesant ca din iulie 2014 cei de la Samsung nu au lansat si o varianta mini, atunci a fost vorba despre Galaxy S5 Mini iar in primavara lui 2013 anuntat oficial si modelul S4 Mini. Insa, in perioadele respective nu erau foarte multe alternative, acum cei de la Samsung au o oferta bogata care acopera toata plaja de diagonale.

Chiar daca Samsung Galaxy S8 Mini va veni sau nu, tot ramane intrebarea legata de diagonalale atat de mari intalnite pe modelele S8 si S8 Plus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here