Connect with us

Xiaomi Band 7 Pro ar urma sa fie lansata in luna iulie si din cate stim, aceasta ar putea fi prima versiune “PRO” de pana acum. Lansarea ar fi programata impreuna cu cea a telefonului Xiaomi 12 Ultra si in plus, bratara se pare ca va avea o baterie mai mare si conectivitate GPS.

Xiaomi Band 7 Pro ar urma sa fie lansata in luna iulie

Nu este clar inca daca Band 7 PRO ar fi de fapt varianta NFC a versiunii Band 7, probabil ca asa va fi. In plus, pe langa aceste elemente de conectivitate, conform surselor, acest mic gadget va avea o baterie cu cel putin 70mAh mai mare, conectivitate GPS si un display cu o diagonala ceva mai generoasa.

Xiaomi Band 7 Pro

Pana sa vedem despre ce este vorba, putem da o precomanda in Romania pentru Xiaomi Band 7, gadget cu display AMOLED ce are o rezolutie 192 x 490 pixeli, 326 ppi (densitate de pixeli/inch), diagonala de 1.62 inch, acumulator de 160 mAh, rezistenta la apa si multiple moduri sport sau pentru monitorizarea sanatatii.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!