baterie

Samsung are planuri mari, telefon pliabil de gaming

Samsung are planuri mari, telefon pliabil de gaming

Samsung are planuri mari, telefon pliabil de gaming si se pare ca acest domeniu chiar ia avant, fie ca ne place sau nu. Ma refer la telefoanele pliabil, cele care ar putea sa se transforme intr-un viitor apropiat.

Insa, un pliabil de gaming ar insemna si un dispozitiv mai solid si un design mai agresiv. Sa spunem ca ar putea rezolva partea de aspect, dar ce vor face in legatura cu rezistenta?

Compania colaboreaza cu dezvoltatori de jocuri de renume mondial pentru a crea jocuri mobile care sa fie optimizate pentru seria sa de telefoane pliabile, Galaxy Fold si Flip.

Printre partenerii de dezvoltare se numara Epic Games, Tencent si NCSOFT Corp., dar si alti editori de jocuri mobile precum Krafton Inc., Nexon Games Co. si Pearl Abyss Corp.

Strategia Samsung include formarea de echipe de dezvoltare a jocurilor in patru tari cheie: Coreea de Sud, Anglia, China si in mod oarecum ciudat in conditiile actuale, Ucraina.

Scopul este de a stimula vanzarile de telefoane pliabile, care, potrivit datelor de piata, reprezinta doar 1,6% din livrarile globale, adica foarte putin.

Telefon pliabil de gaming – va exista asa ceva cu adevarat?

Desi au realizat progrese semnificative in inovarea hardware-ului cu ecranele sale pliabile, ei considera ca este esential sa ofere si continut software specific, cum ar fi design-uri de interfata utilizator si experienta utilizatorului, pentru a atrage un public mai larg.

Samsung are planuri mari, telefon pliabil de gaming

Un oficial din industria jocurilor a subliniat ca performanta crescuta a telefoanelor a creat un mediu in care jocurile high-end pot fi accesate oricand si oriunde.

TM Roh, presedintele si seful diviziei Mobile eXperience (MX) a Samsung, a indicat ca telefoanele din seria Galaxy Fold si Flip 5 vor deveni platforme ideale pentru jocuri, datorita continutului personalizat pentru dispozitivele pliabile.

Samsung are planuri mari, telefon pliabil de gaming

Unul dintre avantajele majore ale acestor terminale este ecranul mai mare, care poate fi folosit in moduri diverse pentru a imbunatati experienta de joc.

De exemplu, unul dintre cele doua ecrane poate fi folosit ca butoane de control, in timp ce celalalt poate servi ca ecran de joc. Aceasta flexibilitate in utilizare adauga un nivel suplimentar de imersiune si functionalitate in jocuri.

Telefon pliabil de gaming? In plus, colaborarea cu Samsung ofera dezvoltatorilor de jocuri acces la o baza de clienti extinsa, sustinuta de aproximativ 1 miliard de utilizatori Galaxy, o cifra cu adevarat impresioanta.

Ei au extins aceasta colaborare si la companii precum Google Inc. si Kakao Games, cu care a lansat jocul mobil Ares: Rise of Guardians, disponibil pe dispozitivele Galaxy.

sursa