baterie

Se putea mai bine? Poze reale cu Samsung Galaxy S20

Se putea mai bine? Poze reale cu Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20, apare in sfarsit in poze reale, il vedem pe contul de Twitter al lui Max Weinbach, editor la xdadevelopers.com.

In postarea in care publica 3 poze reale cu noul flagship Samsung, spune “S20+ looks absolutely insane!”. In traducere, vrea sa ne spuna ca telefonul arata incredibil de bine.

Nu stiu ce sa zic, cred ca se putea o idee mai bine. Parca arata prea banal pentru un Samsung de noua generatie.

Se putea mai bine? Poze reale cu Samsung Galaxy S20

Zona camerelor foto este prea mare si nu foarte atractiva, dar deja am vazut acest design pe Samsung Galaxy A51, cel ce deja se vinde la noi in tara.

Nu cred ca pozele atasate acestui articol sunt fake, arata prea real. Interesant ca pe spatele telefonului, apare scris ca este un model confidential, nu trebuie pozat si nici nu este de vanzare.

Se pare ca se sparge si misterul denumirii, am auzit mai multe versiuni in perioada ce a trecut. Samsung renunta la S11 si dupa S10, sare direct la S20, o miscare ok. Asa a procedat si Huawei cu modelele sale de lux, cele din seria P sau Mate.

Samsung Galaxy S20 Plus, el este cel ce apare in poze, observam ca este versiunea cu conexiune 5G. In mod normal, ar urma sa fie dezvaluite (in curand) si alte variante, una “normala” si poate, una mai mica.

Se putea mai bine? Poze reale cu Samsung Galaxy S20

Este bine totusi ca au renuntat la acel decupaj mare din ecran, ne aducem aminte cum arata S10 Plus in 2019 si probabil, nu au primit un feedback foarte placut din partea fanilor.

Se putea mai bine? Poze reale cu Samsung Galaxy S20

Conform primelor poze reale atasate, se pare ca de data aceasta, nu va exista decat o camera de selfie, amplasata central. Este o “gaura” mai mica si este mai bine asa. Avand in vedere ca telefonul va fi dezvaluit oficial in mai putin de o luna, ne asteptam sa aflam tot mai multe informatii, in special cele tehnice.

Macar un mister a fost spulberat, stim ca se va numi Samsung Galaxy S20 si nu S11.

via