Seteaza diverse functii pentru butonul home al telefonului cu Android

Seteaza diverse functii pentru butonul home al telefonului cu Android – Iata o alta aplicatie interesanta pentru Android pe care vreau sa o impartasesc cu voi, este vorba de data aceasta de ceva ce poate fi util pentru unii sau inutila pentru alti utilizatori.

Practic, aplicatia Home2 Shortcut da un rol butonului “home” altul decat destinat, insa pastreaza si functia dedicata de a reveni la butonul principal. Este practic ceva de genul double tap – atingere dubla, moment in care telefonul va rula o comanda pe care voi o doriti si anume cea de a intra direct intr-o aplicatie pe care doriti sa o lansati rapid, fara sa mai cautati prin meniu.

tt

Poate fi Google Chrome, aplicatia de camera. YouTube, camera video, sau oricare alta aplicatie ce se afla instalata pe telefon, o scurtatura catre aplicatia respectiva. Nu trebuie root si functioneaza si pe butoanele fizice si pe cele integrate in sistemul de operare.

CITESTE SI:  Aplicatia JAYS Headset Control, functii noi butonului de pe casti!

Iata cum sta treaba:

O descarcati, o instalati, o porniti si veti vedea primul meniu si cei cativa pasi pe care trebuie sa-i parcurgeti:

Pasul 1 – alegeti aplicatia pe care o doriti, apasati pe “choose application”

Screenshot_2016-01-01-17-07-43

Pasul 2, alegeti de unde si ce anume doriti sa setati:

Screenshot_2016-01-01-17-07-56

Alegeti la pasul 3 si aplicatia pe care o doriti, vi se va deschide o lista cu tot ce aveti pe telefon, scroll sus si jos pentru a le vedea:

Screenshot_2016-01-01-17-08-06

Alegeti intervalul, cat de repede sau incet sa faceti double tap pe butonul home si apoi apasati pe “choose home application”

Screenshot_2016-01-01-17-08-28

Selectati launcherul vostru principal, asta a fost tot! Puteti intra rapid si direct in orice aplicatie apasand de 2 ori pe butonul home, buton ce nu-si va pierde insa si functia de baza, cea de revenire la meniul principal si in unele cazuri prin apasare lunga inchiderea sau vizualizarea aplicatiilor ce ruleaza in fundal.

Screenshot_2016-01-01-17-09-03 Screenshot_2016-01-01-17-09-33

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Primele imagini cu noua varianta UMi Super, avem camera duala!

Cei de la UMi se pare ca vor veni in curand cu...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *