Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Cum recuperezi fisierele si datele sterse de pe un telefon cu Android

Cum recuperezi fisierele si datele sterse de pe un telefon cu Android

2

Cum recuperezi fisierele si datele sterse de pe un telefon cu Android – Am gasit inca o aplicatie utila in Google Play, prima pe 2016 si nu este genul de aplicatie pe care sa o folosesti zilnic dar este bine de stiut si de folosit la nevoie. Inca nu am avut nevoie de ea din fericire pentru mine, insa m-am bazat pe comentariile utilizatorilor din magazinul de aplicatii Google Play.

Insa, ea functioneaza numai daca ai root pe telefon si pe tableta! Daca nu ai root si ai fisierele sterse si vrei sa le recuperezi de pe un card de memorie sau din memoria interna a unui telefon (fara root) recomand sa folositi pentru Windows aplicatia Recuva sau tot pentru Windows, aplicatia Dr. Fone for Android, insa si aici va trebuie root.

Aplicatia de care vorbim astazi se numeste Undeleter Recover Files & Data si se instaleaza direct pe telefon sau pe tableta cu Android, recuperarea de imagini fiind gratis, asa cum sustine dezvoltatorul. Insa, aplicatia recupereaza si alte formate de fisiere, audio, video, text, etc. in acest caz va trebui sa o cumparati pentru functionarea completa.

rtrt

Notă importantă: Recuperarea pentru unele fişiere care sunt descoperite în timpul unei scanari poate eşua deoarece datele pot fi deteriorat dincolo de reparaţii, la fel ca o soluţie de pe desktop. În mod similar, fișierele care sunt recuperate poate eșua în a se deschide sau să fie redata din cauza deteriorări acestora. Salvați fișierele recuperate şi transferă-le pe desktop-ul personal. Apoi, deschideţi fişierele cu o aplicație adecvată – șansele ca acestea sa poată fi redate sau sa se deschidă vor creste

Chiar daca nu am folosit pe Android acest gen de aplicatii, am folosit pe PC si chiar aplicatia Recuva, rezultatele au fost satsfacatoare, insa nu 100%. Dureaza destul de mult sa recuperezi ceva sters definitiv si din cosul de gunoi, asta mai ales daca dai o scanare adanca si completa, uneori am reusit sa recuperez poze sau fisiere mai vechi decat ma asteptam si in acelasi timp sa nu recuperez chiar tot. Oricum, ramane de testat si pe Android, retineti ca trebuie root!

DESCARCA APLICATIA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here