Vorbim totusi de LG, nu de vreo firma mica de prin China, LG fiind si compania mea preferata si tot de la ei am avut cele mai multe telefoane. De ceva vreme, al meu LG G3 se comporta ciudat, in sensul ca am observat pe marginile ecranului cum acesta efectiv se dezlipeste de carcasa, sper ca intelegeti ce vreau sa spun, oricum pozele de mai jos va lamuresc.

Chiar nu mi-am dat seama initial ce se intampla si am crezut ca s-a dezlipit pur si simplu ecranul, nu am desfacut capacul bateriei cam o luna de zile si nici nu l-am scos din husa. Am o husa mai groasa din silicon care acopera si marginile ecranului, din cand in cand mai indesam la loc ecranul si deja ma gandeam sa cumpar din China un panou sau sa-l desfac si sa schimb banda adeziva.

Spre uimirea mea, am observat in ultima perioada ca in centru, ecranul se bombeaza si se curbeaza, moment in care imediat m-am gandit la baterie! Am scos bateria si am constatat ca este umflata bine de tot! Si vorbim de bateria originala LG pe care am cumparat-o in ianuarie si pe care am dat in jur de 100 de lei. Este bateria originala cumparata de pe eMag..

De ce fac acest scurt articol? Pentru ca la faza asta m-au suparat si nu ma asteptam de la o baterie originala sa se imfle in halul asta si aproape sa-mi strice telefonul! Din fericire cand am indeparat bateria ecranul s-a lipit bine la loc si trebuie sa cumpar acum alt acumulator…

CITESTE SI:  Mai ieftin, dar tot performant, Xiaomi Mi 8 Youth, pret si pareri

O sa intrebati de unde stiu ca e un acumulator original! Stiu pur si simplu.

DSC_0121 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0122 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0123 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0124 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0125 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0126 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0128 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0130 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0134 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...DSC_0137 Si LG o mai da in bara, bateria telefonului G3 umflata si ecran dezlipit...

16 COMMENTS

 1. Eu chiar as fi curios :)) ce replica au … de obicei sau cel putin asa ar fii normal , o fima mare ca si emag sa iti inlocuiasca bateria fara alte intrebari . Eu am patit cu un telefon , am fost la ei si am nimerit un manager foarte de treaba , in secunda 2 am semnat niste hartii si am avut alt telefon in cutie , fara intrebari inutile .

 2. Lg a dat-o in bara si cu g4, au probleme cu placa de baza din fabrica, nu mai booteaza, am patit-o la 2 lg-uri g4, nu am avut garantie sau factura pentru ca nu le-am luat noi, si am platit 900 de lei pe reparatie, nu se mai parindea, ramane la boot-are..

 3. Nasoala faza….. bine ca i-ai dat de cap si dauna e minima.
  M-ai facut sa imi desfac chinezaria mea de Huawei si sa ma uit la baterie…. care aproape la fel de lunga cat telefonul.

  Ai lasat la caldura sau in umiditate telefonul?

 4. ADI NICA stai jos,4,tu crezi ca doar LG are problema asta ,cat despre A.N.P.C,iar nu merge treaba e foarte greu de demonstart din ce cauza sa umflat,daca aveai garantie de la Lg nu cred ca era o problema iti inlocuiau acumulatorul.

 5. @Dani Doc Palade:
  A zis ca e luat prin marketplace! Ce e asa de greu de inteles??!?! E vandut de eMag… discuti cu eMag. E vandut prin markeplace… vb cu cei de la care l-ai luat. In cazul lui Cosmin, eMag doar a inchiriat o “taraba” unui vanzator… asta e tot!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree