baterie

Slabeste, mentine-te sau creste in greutate cu aplicatia MyFitnessPal

Slabeste, mentine-te sau creste in greutate cu aplicatia MyFitnessPal

Slabeste, mentine-te sau creste in greutate cu aplicatia  – Eu de cand ma stiu, am avut tendinte spre ingrasare dar n-am acordat prea multa atentie pana la inceputul acestui an cand am realizat ca am depasit limita si m-am hotarat sa iau masuri drastice. Am taiat foarte multe alimente nesanatoase si am incercat sa mananc cat mai bio, carne slaba si salate.

Toti dieteticienii, recomanda dietele echilibrate, fara sa excludem alimente care ingrasa dar totusi sunt necesare si ne tin organismul in parametrii.
Un adult normal, trebuie sa consume in jur de 2000 – 2500 calorii pe zi, ca organismul sa functioneze bine si sa nu ramana in pana de energie peste zi.
Dar cum sa tii cont si sa calculezi fiecare bucatica pe care o bagi in gura ? Unii dintre noi muncesc cat e ziua de lunga si nu isi pot tine evidenta pe carnetele, dar aici vine aplicatia care m-a ajutat enorm si mi-a limitat apetitul.

MyFitnessPal este o aplicatie care va monitorizeaza caloriile, greutatea si cel mai important scopul pentru care luptati atat de mult.
Cand deschideti prima data aplicatia, aceasta va cere sa introduceti scopul vostru: slabire, ingrasare sau mentinere. Eu am ales slabire, desigur. In pasul urmator, trebuie sa introduceti greutatea si inaltimea pentru a va calcula Indicele de Masa Corporala pentru a deduce necesarul vostru caloric.

Din acest punct, nimic mai simplu ! Aplicatia o sa afiseze necesarul vostru caloric in fiecare zi iar voi nu trebuie decat sa scanati cu camera telefonul produsul/produsele pe care le mancati si sa selectati cantitatea, daca e nevoie.

In cazul in care mancati ceva ce nu are cod de bare, puteti folosii functia “CAUTARE” cu incredere, deoarece aplicatia are o baza de date mare cu produse romanesti iar in 99% din cazuri, va gasi produsul vostru.

Dupa terminarea fiecarei zile, aplicatia va arata cat veti cantari in 5 saptamani, daca in fiecare zi veti manca la fel.
In cazul meu, predictia aplicatiei a fost incredibil de corecta si am ramas placut surprins, de aceea va recomand MyFitnessPal, sa scapati de povara.

Puteti descarca aplicatia MyFitnessPal direct de pe Google Play, facand click aici !